Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Vennétek 120 ezer forintos...

Vennétek 120 ezer forintos telefont, ha havi 220 ezret kerestek?

Figyelt kérdés

2021. jan. 14. 05:08
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
78%
Ha ilyen drágát vennék, én inkább hónapokon át gyűjtenék rá.
2021. jan. 14. 08:58
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Ha meg tudom engedni magamnak akkor igen
2021. jan. 14. 09:41
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Ha az lenne fontos számomra, akkor megvenném. Van megtakarításom, semmi fennakadást nem okozna, pedig én sem keresek sokkal többet. De amúgy a feléből is kaptam olyat, ami nekem teljesen megfelel.
2021. jan. 14. 09:54
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

mindenkinek más számít igazából. van aki nettó 220ból havi 100at rálocsol az autójára, van aki elkrvázza..

Szerintem belefér. Ha egy iphone 12 pro max-ot vennél már azért elgondolkodtató lenne, hogy kicsit kirúgsz a hámból :D

2021. jan. 14. 11:58
 15/16 1112 ***** válasza:
14%

Nem vennék, sokkal olcsóbban is lehet szerintem mindenfunkciós telefonokat venni, tehát amin az összes funkció rajta van, ami nekem kell, és akkor a többit tudom másra fordítani.

De mondjuk ha gazdag lennék,lehet,hogy nem így gondolkodnék, hanem nem is foglalkoznék az árával;de most így azt mondom, hogy biztos, hogy nem vennék annyiért. Pl egyszer volt valami riport a tévében, az volt benne, hogy vannak olyan gazdag emberek, akik nagyon márkás cuccokat akarnak hordani; vagy hát nem feltétlenül márkás, de direktbe drága, és mondták a riportban, hogy van, aki 1millió forint értékű bugyikat vásárol, és akkor ledöbbenés volt nálunk, hogy hogy lehet ekkora különbség emberek között. Valakinek pl tehát 1éves keresete kb annyi; na de tehát szóval én azt gondolom, hogyha pl gazdag lennék, akkor se vennék 500 FT-nál drágább bugyikat. Kivéve ha mondjuk nem lenne más lehetőségem, mert a jópár évet kibíró, kiálló bugyik ára mind pl egységesen mondjuk nemtom 1000 Ft fölé menne, akkor tehát kénytelen lennék megvenni; sajátot is nemtom, mennyiért tudnék gyártani, meg hogy mennyire lenne annak tökéletesen jó a szabása. De tehát most 500 Ft-nál drágább; na jó, lehet 600; az még talán-talán belefér, de inkább kevesebb; de inkább mondjuk olyan 590 Ft-ot mondanék, ami még okés ár egy bugyiért.

2021. jan. 22. 18:20
 16/16 anonim ***** válasza:
100%

15: az a baj, hogy neked nincs tapasztalatod arról, hogy milyen gazdagnak lenni, szóval felesleges ámítani magad. Hatalmas átmenet van az 500 ft-os bugyi és az 1 milliós(ha létezik egyáltalán ilyen) között.

Kellenek néha az ilyen minimális költekezések, hogy érezze az ember, hogy van minimális látszata, amiért dolgozik.

Nem egy maybachot akar venni a kérdező, hanem egy középkategóriás telefont.

2021. jan. 23. 11:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!