Vennétek 120 ezer forintos telefont, ha havi 220 ezret kerestek?
mindenkinek más számít igazából. van aki nettó 220ból havi 100at rálocsol az autójára, van aki elkrvázza..
Szerintem belefér. Ha egy iphone 12 pro max-ot vennél már azért elgondolkodtató lenne, hogy kicsit kirúgsz a hámból :D
Nem vennék, sokkal olcsóbban is lehet szerintem mindenfunkciós telefonokat venni, tehát amin az összes funkció rajta van, ami nekem kell, és akkor a többit tudom másra fordítani.
De mondjuk ha gazdag lennék,lehet,hogy nem így gondolkodnék, hanem nem is foglalkoznék az árával;de most így azt mondom, hogy biztos, hogy nem vennék annyiért. Pl egyszer volt valami riport a tévében, az volt benne, hogy vannak olyan gazdag emberek, akik nagyon márkás cuccokat akarnak hordani; vagy hát nem feltétlenül márkás, de direktbe drága, és mondták a riportban, hogy van, aki 1millió forint értékű bugyikat vásárol, és akkor ledöbbenés volt nálunk, hogy hogy lehet ekkora különbség emberek között. Valakinek pl tehát 1éves keresete kb annyi; na de tehát szóval én azt gondolom, hogyha pl gazdag lennék, akkor se vennék 500 FT-nál drágább bugyikat. Kivéve ha mondjuk nem lenne más lehetőségem, mert a jópár évet kibíró, kiálló bugyik ára mind pl egységesen mondjuk nemtom 1000 Ft fölé menne, akkor tehát kénytelen lennék megvenni; sajátot is nemtom, mennyiért tudnék gyártani, meg hogy mennyire lenne annak tökéletesen jó a szabása. De tehát most 500 Ft-nál drágább; na jó, lehet 600; az még talán-talán belefér, de inkább kevesebb; de inkább mondjuk olyan 590 Ft-ot mondanék, ami még okés ár egy bugyiért.
15: az a baj, hogy neked nincs tapasztalatod arról, hogy milyen gazdagnak lenni, szóval felesleges ámítani magad. Hatalmas átmenet van az 500 ft-os bugyi és az 1 milliós(ha létezik egyáltalán ilyen) között.
Kellenek néha az ilyen minimális költekezések, hogy érezze az ember, hogy van minimális látszata, amiért dolgozik.
Nem egy maybachot akar venni a kérdező, hanem egy középkategóriás telefont.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!