Érdemes Honor telefont venni?
Pár éve Honor 8 telefonom volt, és imádtam. Egy éve lecseréltem egy Samsung Galaxy A70-re, de nem vagyok vele kibékülve, szeretnék egy új telefont venni, lehetőleg 2-3 évre.
Érdemes még Honor telefonokat nézegetni? Valamikor olvastam valamit azzal kapcsolatban, hogy nem lesznek rajta elérhetőek a Google alkalmazások, ez megvalósult? Van rajtuk valami korlátozás, vagy olyanok, mint bármelyik másik androidos telefon?
Kb. 100.000 Ft környékén szeretnék telefont venni, ha esetleg tudtok valami konkrétat ajánlani, az is nagyon jó lenne.
Amire használom:
- munka (Outlook, Excel, Word, Teams, OneNote)
- tanulás (Neptun, moodle, Duolingo, Lingodeer, szótárak)
- közösségi média (facebook, twitter)
- szórakozás (pdf olvasó, YouTube, Netflix, Spotify, néhány nem túl nagy igényű játék)
- böngészés (Chrome)
#13 Köszönöm, meg fogom nézni ezt a lehetőséget is. Előtte azért még elolvasok pár véleményt, tesztet, de ha nincs gond az akksival (meg nincsenek gyakori tipikus hibái), akkor lehet, hogy ez lesz a befutó, az akksi mérete NAGYON tetszik.
#14 sokszor napi 10-12 órát használom, főleg tanulásra és olvasásra, időnként munkára, film/sorozat/videonézésre és játékra. Akkor is használom, ha éppen a számítógépen dolgozok/tanulok, mert nem elég nagy a monitorom, így van, amit telefonon nyitok meg. Az alacsony töltöttségre viszont allergiás vagyok, 70% alatt nem szeretem látni, valamiért nagyon rossz érzés, így akár naponta többször is töltöm. De az is lehet, hogy csak szerencsétlen vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!