Kell fizetnem a hívásért ebben az esetben, ha engem hívnak külföldről?
Németországba költözött a testvérem, és onnan szeretne telefonon felhívni.
Neki 70-es száma van, nekem 30-as telekomos.
Kell fizetnem a hívásért, ha ő hív engem, vagy ebben az esetben csak ő fizet?
Köszönöm szépen.
Valóban, ezt én sem tudtam. Közben kutattam kicsit, a következő oldalon elég részletesen le vannak írva a díjak:
"Kell fizetnem a hívásért, ha ő hív engem"
Nem.
A korábbi hozzászólásomban található linken olvasható, hogy a Telekom nem számít fel költséget, abban az esetben, ha a hívó fél külföldön, ám te belföldön tartózkodsz.
Azt sajnos nem találtam meg az interneten, hogy a Vodafone miképp kezeli a külföldről indított hívásokat, de gyanítom, hogy ők is hasonlóan járnak el a Telekomhoz, tehát amennyiben a forgalmi adatok alapján megállapítják, hogy a testvéred életvitelszerűen kint tartózkodik, fizetnie kell majd többletköltséget az indított és a fogadott hívások után is.
Egyébként, amennyiben sűrűn beszélnétek, valóban célszerűbb egy ingyenes applikációt keresni, vagy vannak olyan appok is, melyeknél olcsóbb telefonálás lehetséges.
9-es!
Mióta élsz itt Németországban?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!