Huawei P30 telefonom sajnos összetörtem. Ajánlanátok ugyan ilyen minőségű fotókat készítő telefont?
Nekem P30 lite van, nagyon pöpec a kamerája, kifejezetten ezért vettem.
Nyugodtan vedd meg.
Este is gyönyörű képet csinál.
#4: na ez pont hogy rohadtul nem igaz.
Nagyon kevés megfizethető (nem 3-400e) telefonnal lehet jó fotókat csinálni.
A P30 lite mondjuk ilyen, én 75-ért vettem.
Bocsánat, hogy közbevágok, de már nekem is elegem van, hogy mindenhol a sz#r Navonodat ajánlgatod! 1 GB ram, 8 GB tárhely, és 2500 mAh akksi - mind olyan kevés, ami manapság már szinte átlagos felhasználásra sem elég, ráadásul a Navon minőségben sem valami jó! GPS-ben piacvezető márka, okostelefonban viszont legfeljebb csak asztali dísznek jó!
Kérdező, a Huawei P30-nak van az egyik legjobb kamerája, nehéz olyat ajánlani, ami versenybe szállhatna vele, főleg olcsóbban! Ha teheted, vedd újra azt, vagy olcsóbban szerintem se rossz a P30 Lite kamerája, esetleg Honor 20 Lite, vagy még esetleg nézd meg Mobilarénában a Poco X3 NFC és a Redmi Not 9 Pro tesztképeit, amik egyébként a legjobb telefonok 100 ezer alatt, de a képeikről megoszlik a vélemény, esetleg még éppen kicsivel drágábban Galaxy A71 !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!