Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Iphone 12 mini szerintetek jó...

Iphone 12 mini szerintetek jó döntés lenne?

Figyelt kérdés
Régóta vacakolok a régi Iphone 5-s telefonommal ami mára már sikeresen be is döglött mert híváskor teljesen süket, fogadni se hívni se tudok szóval szeretném majd lecserélni még idén. Ahogy olvastam meg néztem róla videókat a mérete kicsi ami nekem tökéletes lenne. Eddig volt több féle telefonom de sokáig használtam Iphone-t és nagyon megszoktam meg megszerettem. Kicsit soknak tartom az árát de ha évekig használhatom akkor szerintem megérné. Családom sajnos sokkalja az árát és szerintük nem ér meg ennyit ezért szeretnék ha vennék sima androidos telót ami 100 ezer alatt van. De nekem azok baromira kényelmetlenek, nagyok is sajnos amiket néztünk, visszatértem kicsit a samsunghoz mert ugye tönkre ment és érzem a különbséget. Maradni szeretnék az Iphonenál amit természetesen az én pénzemből fogok venni. Én mindenképp Iphone-t szeretnék venni csak a család nagyon nem pártolja. Szóval valahogy meg kéne győznöm őket, hogy én mindenképpp ezt akarom, mert megdolgoztam érte. Amúgy a 12 minihez elvileg nincs töltő, ez hogy lehet orvosolni? Adnak hozzá való töltőt amit meg lehet venni külön? Meg ha jól láttam jack dugója sincs a fülesnek, szóval amit adnak hozzá azt gondolom szintén tölteni kell? Aki már birtokol ilyen telefont megosztana pár véleményt róla? Kamerája milyen mellesleg? Nekem ez is fontos, mivel imádok fotózni természetben. Akik nem szeretik az Iphone-t vagy semmi hasznos infót nem tudnak leírni inkább lapozzanak tovább.:) Mindenképp Iphone-t fogok szóval erről lebeszélni nem fogtok tudni. 23L

2021. jan. 10. 23:45
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:

10.igen elég túlzás de lehet az se 2020-nak viszonylag kedvezőbb ára van :)

szóval lehet mégis ezt választom :D.

2021. jan. 11. 00:30
 12/24 anonim válasza:
25%
17 eves vagyok 2 even belul ket iphonet kaptam. Egyik 180ezres masik 260ezres😊 es neked 23 evesen a szuleid probaljak megmondani mit vegyel a penzbol amiert te magad megdolgoztal? Te jo eeeg xdd
2021. jan. 11. 00:41
 13/24 A kérdező kommentje:

12.nem mondják meg csak véleményük van :D.

amúgy nem igazán érdekel mit mondanak de inkább szerintem sjanálják a pénzt..pedig simán megérné.

2021. jan. 11. 01:03
 14/24 anonim válasza:
Szerintem a mini éri meg jobban. Az SE 2020 kb. egy újított iphone 7. Én láttam élőben mindkettőt, a mini kb akkora mint az 5. Nyilván a képernyője nagyobb.
2021. jan. 11. 16:06
 15/24 A kérdező kommentje:
14.és az se mekkora lenne méretben?
2021. jan. 12. 01:22
 16/24 anonim ***** válasza:
Valóban nagyobb a mini, magasabb 7 mm-el, és szélesebb 3 mm-el.
2021. jan. 12. 08:54
 17/24 anonim ***** válasza:
Ha az SE és a 12 mini között vacillálsz, akkor 12 mini jobb vétel. Alig nagyobb, viszont 4,7 helyett 5,4"-os kijelzőt kapsz, ami OLED technológiájú tehát sokkal jobb a minősége. Meg tudja az 5G-t is, ami pár éven belül már sok helyen jól jöhet. Ha a kamera fontos még, abban is a 12 minivel jársz sokkal jobban. Az SE gyakorlatilag az iPhone 8 kameráját örökölte, tehát 3 generációval régebbi technika, amin az új proci és képfeldolgozás javít valamennyit, de nem üti meg a 12 szintjét. Éjszakai módban sokkal jobb képeket lehet vele lőni,illetve van egy széles látószögű kamerája is, ami szintén plusz pont. Szerintem ezek a plusz dolgok megérik az árkülönbözetet. Töltő meg valóban nincs de külön vehetsz hozzá. Telekomnál néztem a 20w-os gyorstöltő 6ezer Ft, tehát a telefon árához képest aprópénzért megveheted. Nyilván régebbi lightningos töltővel is menni fog, de ki a fene akar 2021-ben egy 5w-os töltővel szórakozni, ami az androidos mezőnyben már 3-4 éve is lassúnak számított?
2021. jan. 13. 13:23
 18/24 A kérdező kommentje:

17.köszi.

szóval akkor megéri az árát?

amúgy eléggé soknak tartom mert én 256.gbset akarok majd venni de elég drága egy telefonhoz képest nekem :D. az se még megfizethető úgymond de ha azt mondjátok hogy a mini szuper akkor meggondolom még

2021. jan. 13. 13:26
 19/24 anonim ***** válasza:

uh bocsi, #16 vagyok

"Valóban nagyobb a mini"

SE-t akartam, írni.

2021. jan. 13. 13:53
 20/24 A kérdező kommentje:

19.nincs gond :)

amúgy a többi iphone viszonylag nagyobb mint az se igaz?

azok nekem nem játszanak sajnos méretileg.

2021. jan. 13. 13:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!