Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Léteznek még kicsi okostelefonok?

Léteznek még kicsi okostelefonok?

Figyelt kérdés

Elegem van a sok 6" méretű, vagy annál is nagyobb okostelefonból.

Már a régi Xiaomi Redmi 3S-emet is nehezen szoktam meg 4 éve (5"), de az még belefért normálisan a zsebembe, és még pont nem volt számomra túl nagy a képernyő mérete.

Három évig bírta, miután tönkrement, tavaly beújítottam egy Ulefone-al, a fellelhető egyik legkisebb képernyőméretű okostelefonnal, de az is 5,5"... ráadásul annyira nehéz volt, hogy a gps tartóm el is hajlott alatta.

Az Ulefone sajnos tönkrement, szeretnék egy max. 5,5" képernyőméretű okostelefont. Létezik egyáltalán még ilyen? Vagy csak az iPhone SE az egyetlen opció? Szeretnék az Androidnál maradni, ha lehet.

Örülnék, ha linkelnétek pár ilyen telefont, ha ismertek ilyet. Ulefone kizárva! Nem véletlen váltok olyan hamar, rossz tapasztalataim vannak vele.

2021. jan. 10. 14:33
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Én is gondolkodtam ezen, ha nincs használható olcsóbb androidos, ami nem féltégla méretű, akkor a régi Iphone SE lehet még jó választás.

2021. jan. 10. 18:16
 12/13 anonim ***** válasza:

10-es vagyok:

Én épp most cserélem le az eredeti SE-t. Maga a telefon teljesen használható a mai napig, nem fagy, nem lassú, stb. De egy tipp: ne 16GB-osat vegyél, kb. semmire nem elég már. Van belőle 16/32 és 128GB-os.

2021. jan. 10. 19:11
 13/13 A kérdező kommentje:

Na mindegy, holnap átnézem, hogy melyik telefonommal tudok valamit kezdeni (elég sok régi teló van nálam). Hátha most nem kéne 50-100 ezreket költenem.

Nektek meg köszi a válaszokat. Mindenkinek ment a zöld.

2021. jan. 10. 19:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!