Mit kell tenni, ha a xiaomi redmi note 9 pro lassu? Gondolom ennek nem kene
Pixelháború sajnos de azért nehezen kivehető, de az első kettő instant gyanús, meg ha jól olvastam akkor a Digital Dashboard GPS Pro is az. És panaszkodnak a play áruházban is rá, hogy fut a háttérben eléggé.
Nem tudom, az Anydesk mennyire tud fogyasztani.
Egyébként ez elég pro felhasználás, esélyes, hogy sok neki kicsit. Egy 2-3 éves csúcsmobilt is megizzaszthat ez rendesen (Pl Samu S8, S9), de akár a tavalyelőttieket is.
Digital Dashboard GPS Pro fut a háttérben, közben meg ha háttérben van akkor nem rögziti a sebességadatokat??? Mert ez a nagy gondom vele, be kell lapozni ha ezt akarom s akkor meg a GPSt nem látom, s mást se.
Fura...
Hát akkor nincs más lejjebb kell adnom amig nem lesz uj mobil...
Hát, sajnos meg nem mondom. De esélyes, hoggy ehhez már kevés ez a mobil. Nekem Mi8 van, meg vagyok vele elégedve, igaz nem használom ki ennyire :)
Talán ha valamiket amik kevésbé fontosak visszafogsz a háttérben, akkor jobb lesz. Meg ha van aktivált fejlesztői beállítások, akkor ott a miui optimalizációt javaslom kikapcsolni.
Külső tisztítókat ne használj, csak a gyárit, nem véltelen teszik be, és sok letölthető tisztító erősen képes lassítani a mobilt, mert folyamatosan fut. :)
Ha ugyanaz a logója, szerintem egy kiegészítő alkalmazás lehet az Anydeskhez.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!