Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mit kell tenni, ha a xiaomi...

Mit kell tenni, ha a xiaomi redmi note 9 pro lassu? Gondolom ennek nem kene

Figyelt kérdés
2021. jan. 10. 11:10
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Pixelháború sajnos de azért nehezen kivehető, de az első kettő instant gyanús, meg ha jól olvastam akkor a Digital Dashboard GPS Pro is az. És panaszkodnak a play áruházban is rá, hogy fut a háttérben eléggé.

Nem tudom, az Anydesk mennyire tud fogyasztani.

Egyébként ez elég pro felhasználás, esélyes, hogy sok neki kicsit. Egy 2-3 éves csúcsmobilt is megizzaszthat ez rendesen (Pl Samu S8, S9), de akár a tavalyelőttieket is.

2021. jan. 10. 17:03
 12/17 A kérdező kommentje:

Digital Dashboard GPS Pro fut a háttérben, közben meg ha háttérben van akkor nem rögziti a sebességadatokat??? Mert ez a nagy gondom vele, be kell lapozni ha ezt akarom s akkor meg a GPSt nem látom, s mást se.

Fura...

Hát akkor nincs más lejjebb kell adnom amig nem lesz uj mobil...

2021. jan. 10. 17:06
 13/17 anonim ***** válasza:

Hát, sajnos meg nem mondom. De esélyes, hoggy ehhez már kevés ez a mobil. Nekem Mi8 van, meg vagyok vele elégedve, igaz nem használom ki ennyire :)

Talán ha valamiket amik kevésbé fontosak visszafogsz a háttérben, akkor jobb lesz. Meg ha van aktivált fejlesztői beállítások, akkor ott a miui optimalizációt javaslom kikapcsolni.

2021. jan. 11. 08:10
 14/17 A kérdező kommentje:
Az AdControl Ad1 mi? Mert az anlydeskrebszuksegem lenne s ennek ugyanaz a logoja.
2021. jan. 11. 08:16
 15/17 A kérdező kommentje:
Amugy tisztitokat használok de azert nem szeretem, mert azota a gps csondben van, es tuntek el fontos kepeim csak mert tul nagy volt vagy regen neztem meg
2021. jan. 11. 09:45
 16/17 anonim ***** válasza:

Külső tisztítókat ne használj, csak a gyárit, nem véltelen teszik be, és sok letölthető tisztító erősen képes lassítani a mobilt, mert folyamatosan fut. :)

Ha ugyanaz a logója, szerintem egy kiegészítő alkalmazás lehet az Anydeskhez.

2021. jan. 11. 10:25
 17/17 anonim válasza:
Én is így jártam ezzel a telefonnal. Csináltam egy gyári beállítások visszaállítását. De szörnyen lassan még így is konkrétan a szöveget nem tudom bepötyögni mert nem bírja követni. Sokszor feloldani se tudom. Viszem is vissza garanciában remélem meg csinálják. (Egyébként szerintem 12.5 miui ra való frissítés óta szar.)
2022. márc. 2. 19:45
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!