Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mi kell a T-Mobile részletfize...

Mi kell a T-Mobile részletfizetéses előfizetéshez?

Figyelt kérdés
Hogyan működik a T-Mobile részletfizetés, milyen feltételei vannak, kinek adják meg, milyen papírok kellenek? Mi alapján bírálják el a hitelt és mennyi idő alatt? Kérem csak az válaszoljon, aki már kötött így előfizetést vagy ott dolgozik! Tudom, hogy be kéne menni megkérdezni, de tényleg nincs időm rá most. Nagyon szépen köszönöm előre is a válaszokat!
2010. aug. 14. 07:56
 1/2 anonim ***** válasza:

1 évig a telefon részletett kell fizetni. 2 évig az előfizetést. Hitelről annyit, hogy 0% THM szóval nem fognak ott okoskodni. =) Csak az köthet a T-Mobilmál előfizetést aki már egy bizonyos ideje dolgozik (sajnos nem tudom mennyi évnek kell meglenni-e).

Ha interneten rendeled akkor leírja, hogy mi kell (személyi,TAJ kártya), de kihozatal előtt felfogják veled venni a kapcsolatott, hogy megkaphatod-e az előfizetést.

Remélem érthetően fogalmaztam. =)

2010. aug. 14. 15:21
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, hogy válaszoltál! Sima, nem részletfizetéses előfizetéshez is kell, hogy előtte dolgozz valahol? (Mert még tanulok.) Más szolgáltatónál nem ezt tapasztaltam.
2010. aug. 15. 08:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!