Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mit ajánlotok, milyen Nokia...

Mit ajánlotok, milyen Nokia telefont vegyek?

Figyelt kérdés
Kicsit nőiesebbet szeretnék, ami nem túl drága, viszont tudjon eleget. 16 éves lány vagyok. Hozzám illőt szeretnék. Hálás lennék ha ajánlanátok párat. Ne legyen érintő képernyős. Köszönöm szépen.
2010. aug. 14. 00:52
 1/4 anonim ***** válasza:
A tudás alatt mit értesz? Fejtsd ki, hogy mik azok a funkciók, amikre feltétlenül szükséged van.
2010. aug. 14. 00:59
 2/4 anonim válasza:

ha középkategóriás (azaz nem filléres, de nem is méregdrága) telefont akarsz, ajánlom a Nokia 2700 classic-ot, mi most vettük T-Mobile-nál, de tökéletesen elégedett vagyok vele! rengeteg funkciója van az árához képest (pl. beépített rádió, zenelejátszó, bővíthető memória,világóra, stb.)

én ugyan egy veled egyidős fiú vagyok de ezt bátran ajánlom :D még füles is jár hozzá ;)

ja és T-Mobile-nál 21 ezer volt, habár mindegy hol veszed meg (csak a Telenor-nál NE!!!)

2010. aug. 14. 00:59
 3/4 A kérdező kommentje:
Hát mp3 feltétlenül, 2-3 mp, bővithető memória...
2010. aug. 14. 01:07
 4/4 anonim ***** válasza:
Nokia 7373? Bár ezt max neten veheted meg újonnan :D
2010. aug. 14. 11:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!