Iphone vagy Xiaomi? Minden előny és hátrány érdekelne. Illetve melyik széria?
Ennyibol nehez megmondani, ugyanis iPhone-bol alig van par modell, Xiaomibol pedig rengeteg tobbfele arkategoriaban. Ha nincs 150 ezred akk uj iPhone kilove es nem szeretnel hasznaltat akkor ertelem szeruen Xiaomi.
Ha a penz nem szamit, akkor inkabb iPhone, mondjuk a 12-es szeria, vagy esetleg a 11, de meg egy XR is kiszolgal evekig. Hosszutavon nem lassul be, tartja jobban az erteket, tobb eves rendszertamogatast nyujt az Apple. Bar teny, hogy flagship kategoriaban a Xiaomi papiron talan tobb funkciot tud, specifikacioja erosebb, de a hasznalatban egyaltalan nem jon ez ki; tenyleg inkabb az dont 300 ezer felett, hogy melyik rendszer szimpatikusabb. Xiaomi elonye lehet nehany embernek a testreszabhatosag, viszont az iPhone inkabb az egyszerusegre, felhasznalhatosagra megy ilyen teren, nem varja el a felhasznalotol, hogy profi legyen.
Osszegezve, a legjobb valasztas szerintem egy iPhone 11 lenne jelenleg ar-ertek aranyban, vagy az iPhone 12 mini.
képeket letudod szedni icloudból
zenéket rátudod rakni itunesen keresztül bár én lusta vagyok hozzá ezért megveszem
de aki csak ezért a 2 indokért nem vesz iphonet mert ennyit nem hajlandó megcsinálni akkor az egy kikurt lusta ember
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!