Telefonra van kriptovaluta bányászó program amivel valódi, fizethető coint lehet bányászni?
Pi Fizetni ugyan még nem lehet vele. Sőt azt sem tudom hogy majd valaha lehet-e (tervben van a tőzsdére bevezetése) viszont cserébe nem kerül semmibe. Csak letöltöd az app-ot ( [link] ) és elindítod. Meghívó kódhoz beírhatod az enyémet: Konigbazsa
Ha lesz belőle valami az ingyen lesz.
Valaki azt mondja már meg,hogy hogyan lehet azzal értéket teremteni,ha egy vagy több gépet " Járatok " valamiféle " programmal ami " Valamit " csinál ???
Miért jó ez ?
Segít valakinek,valamiben amiért hajlandó fizetni,vagy csak amolyan digitális piramisjáték féle ??
Még az érthető lenne,ha pl, torrentezek nagy tárhellyel,és ha sokat seed-elek,azaz rásegítek a feltőltésre,illetve rendelkezésre bocsátom a tárhelyemet,akkor kapok némi juttatást.
Vagy a gépem erőforrásait használják távolról,munkavégzésre,fájl tárolásra,fájlok feldolgozására stb...
Ez oké,és érthető.
De ezeknél a kripto valutáknál hogy van ?
Ez valamiféle olyan pl,hogy a kitalálója kijelenti,hogy csináltam egy programot,dugtam el benne pénzt,és ha ügyesek vagytok a gépeitekkel megfejthetitek a kódokat és akkor tietek lesz a pénz,,vagy mi ?
És ez neki miért jó ?
Milliárdos és unatkozik vagy mi ?
Sehogy nem látok benne értéket,vagy valamiféle termelést.
Nem nyújt szolgáltatást,nem termel,nem kamatoztat,nem fektet be mégis valakinek ez jó...
Nagyon piramisjáték szerű a dolog.
#14, Bizalom.
Ugyan úgy mint a készpénz is, az értékét a bizalom adja, mert tudod hogy ha van 1000 forintod, azért kapsz valamit. Egyébként pedig egy papírdarab amivel magában kitörölheted maximum. röviden
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!