Rena76 kérdése:
A xiaomi mi9- re jó lehet a mi9 pro tokja? Mi9re vennék tokot, de sok helyen csak prot találok, ami a fényképeket elnézve azonos méretű lehet, illetve a gombok ugyan ott vannak-e?
Figyelt kérdés
2021. jan. 3. 12:07
1/5 anonim válasza:
2/5 anonim válasza:
"ami a fényképeket elnézve azonos méretű lehet"
De nem az.
3/5 anonim válasza:
Nem jó rá a pro tokja, nekem is redmi 9 van, ázsia centerben vettem hozzá 2 ezerért tokot, de lehet kb az összes nagyobb bevásárlóközpontban kapni telefonosoknál, nem olyan ritka a telefon.
4/5 A kérdező kommentje:
Esetleg tipp,h másik tipus tokja jó rá, vagy reménytelen? 😉
2021. jan. 3. 14:22
5/5 anonim válasza:
Miért nem rendelsz inkább rávaló tokot?
Bárhol lehet találni.
(itt listáz a Mi 9 SE-re is, nem foglalkoztam a szűrővel)
Ha ezek egyike se jó, akkor vagy keresel máshol (tuti, hogy van) vagy rendelsz Aliexpressről. (Aprópénzért megkapod ugyanezeket a tokokat, csak a szállítás 1-1,5 hónap)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!