A Telekom miért csinál ilyen gagyi 4G hálózatot?
Mindenhol azt halljuk, hogy a Telekom a legjobb, legnagyobb 4G lefedettség.
De, szánalmas, 1 és 1,5 mbit/s letöltési sebességet ad.
És vidéki nagyvárosban, Szeged több pontján mérve.
A youtube videó csak karikázik, el nem indulna.
Így persze nem mondhatom, hogy nincs 4G lefedettség, mert van, de semmire nem megyek vele.
Más helyen is rendkívül gyenge sebességet adott, 4 mbit/s kb.
nem lehet, hogy valamilyen acélvázas házban akarod használni?
Ha ki mész szabadba ott is ennyit mérsz? Ha ott ok és nem acélvázas a ház akkor a teloddal lesz gond.
Lehet csak szerencsés helyen vagyok, most csináltam egy tesztet egy épületben, Komáromhoz közeli helyen.
Két-három éve is 80-90Mb/s-t mértem.
Lehet, hogy a tok árnyékol. Nekem is volt fém keretes, és térerő meg a Wifi is sokkal gyengébb volt tőle. Nem is használtam.
Nem fogyott el a netem, több GB van még.
Én sajnos elég gyengét tapasztalok, és volt, hogy simán az utcán is.
Mobilneted milyen csomag? az 1/1megás sebességmérésed alapján azon gondolkodtam, még régebbi , korlátlan adatcsomagod van esetleg, az olcsóbb fajtából.
Ott voltak ilyen kisbetüs megkötések (vagy még vannak is), hogy bár korlátlanul használhatod,mert nincs limitált adatkeret, viszont központilag be van korlátozva 1 megabites sebességre a fel és letöltés.
Domino marathon díjcsomagom van.
Az max 30MBit/s-ot tud.
De, van amikor jó. Most mérve 20 MBit kb a sebesség.
A telefon Samsung A7 2018.
4GB RAM, android 10, 30GB szabad terület kb.
Nem egy csúcstelefon, de azért még a mai szinten is eléggé hasznalhatóak ezek a paraméterek.
Ha adatcsomagod van, a telefonod jó (mondjuk nem kezdi megadni magát a hálózati rész, vagy kontakthiba, programbug....), akkor a hálózat is problémaforrás lehet.
Az adott adók lehetnek leterheltek is, vagy a telefonodat leárnyékolja valami....de akár a Sim kártya is kezdheti megadni magát.
Vodafonos a telefon? Ha van rajta garancia, nézesd meg, hátha ott van valami gond.
De előtte kipróbálhatál egy másik 4g-t telefont a simkártyával.
Kártyafüggetlen dual sim.
Vodafone 4G hasít szinte mindig.
20-50 Mbit szinte bármikor, bárhol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!