Ha órákig folyamatosan foglaltad jelez a hívott fél telefonja,miért lehet,mit jelent ez?
A legtöbb ma használatban lévő készülék alkalmas az SMS kézbesítés jelentésére, de ezek nem elég biztosak (csak azt jelzik, elküldve, esetleg azt, a hálózat továbbküldte ("Kézbesítve" felirat jelenhet meg, de ez csak azt jelenti valójában, hogy kikerült a hálózatból. Azonos hálózat esetén a címzetthez, eltérő hálózat esetén másik hálózatba)).
Ha a "*a#" hálózati paranccsal kérsz kézbesítési jelentést (idézőjelek nélkül, ezzel kezdve az SMS -t) SMS -ről, az valamivel pontosabb, mert azt is tudod, mikor történtek a dolgok az SMS -el. Ehhez viszont először a készülék beállításai között ki kell kapcsolni a kézbesítési jelentést és a hálózati paranccsal kell kezdeni az SMS -t (így is csak arról kap értesítést a küldő SMS -ben, mikor küldte tovább a szolgáltató, csak másodpercre pontosan).
Viszont az okostelefonok világában van lehetőség tíltásra (fekete lista/tiltó lista) és ilyenkor a hívásokat szinte azonnal elutasítja a készülék, miközben Te, mint hívó fél azt hallod, hogy foglaltat jelez. Az SMS kézbesítés pedig még nem jelent semmit. Ugyanis ha fekete/tiltólistára tett, akkor az SMS -eket fogadja a készülék, csak nem jelzi a címzettnek és behelyezi a spam vagy blokkolt (vagy hasonló) üzenetek közé.
Arról viszont a küldő SMS esetén nem értesül soha, hogy a másik hálózatban mi történt az SMS -sel, illetve arról sem, hogy a címzett készülékén mi történt vele. Tehát az SMS visszajelzések lényegében semmit nem jelentenek...
Párkapcsolatról van szó,ennek kapcsán tettem fel kérdésemet és köszönöm,hogy hogy részletesen válaszoltál.
Akkor tiltó listára tett,hogy ne tudjak vele beszélni,mit gondolsz?
Ha más hívja,másik számról,akkor valószínűleg felveszi ha nincs gond a telefonjával?
(Nem csinálok ilyet,de jól értelmezem?)
"Ha más hívja,másik számról,akkor valószínűleg felveszi ha nincs gond a telefonjával?"
Ha nem is veszi fel, kicsörögni ki fog.
Elektronikus eszközök/Mobiltelefonok témakörben (ahol a kérdés is van) azt gondolom, hogy elképzelhető hogy fekete listára tett.
Ha más/más számról hívja valaki, akkor -ahogy #6 -os is írta- nagy valószínűséggel kicsöng a telefonja és ha van rá lehetősége és akarja, felveheti a telefont.
Köszi nektek.
Azt írta korábban hogy már megbánta ezt az egészet,hogy inkább velem akar lenni.De ez van,letiltott.
Ő 39 éves és egy 73 éves "barátja"van.
Lehet hogy egyik üzenetemet meglátta az öreg és mondta hogy tiltson.
Hogy mit vár az ilyenttől nem tudom,csak a lakhatást szerintem egy rozoga 3 szobás házban.
Nem felvágás de az én lakásom a legszebb a településen és néha elhívtam magamhoz,hogy jól érezze magát és nyugodtan tudjon pihenni.
Még mindig szeretem és ő is azt mondta,hogy rossz nélkülem,már megbánta hogy így alakult.
Ez azt jelenti hogy velem szeretne lenni.inkább?
Mit tudnék tenni hogy beszéljek vele?
Lehet hogy a fazon oda kötözi magához?
Kérdező, a legjobban úgy jársz, ha teszel ki egy új kérdést párkapcsolatok kategóriába. Ott vannak a szakik. :)
Remélem minden jól alakul, sok szerencsét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!