ICloudból hogyan tudom lementeni az adatokat, ha nincs 'icloud backup' lehetőség?
Sziasztok!
Röviden:
iPhone 5S-emet lecseréltem egy SE-re. Előtte elmentettem a szükséges adatokat amik kellettek nekem az új mobilra (beállítások -> nevem ->icloud-> tárhely kezelése -> ott van 800 MB adatom, főleg applikációk üzeneteiről van szó).
Az új mobilon próbálnám szinkronizálni az adatokat netes tutorialok alapján, miszerint mennyek a icloud-> biztonsági mentés ->icloud backup. Viszont nincs ilyen funkcióm. Az új mobilon is látom azt a 800MB adatot, hogy el van mentve, viszont nem tudom sehogysem "lehúzni" az új mobilomba.
Valahogy le lehet húzni az icloudban lévő dolgokat (amik nem képek, pl. üzenetek, egészség app adatai, egyéb appok elmentett adatai...)? Ott van az iCloudba, látom, de sehol nem találok funkciót amivel elérhetném... Valaki tudna tanácsot adni?
Előre is nagyon szépen köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!