Vok! kérdése:
Miért nem működnek bizonyos funkciók a MIUI12 alatt?
Figyelt kérdés
Sziasztok, van egy Xiaomi Redmi Note 9 Pro telefonom, ami ugye nem rég megkapta a MIUI12-őt (kb egy hónapja) És a frissítést követő újdonságok amik beígérkeztek nem valósultak meg, mint például: A super wallpapers-ek, az értesítősáv kijelző bal oldali lehúzásával elérhető értesítések és a jobb oldali másik funkció előhozásával. Arra lennék kíváncsi hogy csak nekem nem működnek ezek funkciók vagy másnál is vannak ilyen gondok? Néztem videósokat akik-e telefont mutatták be és nekik ezen funkciók és animációk gond nélkül futottak. Köszönöm hogy elolvastad és köszönöm a válaszaitokat is :)2020. dec. 29. 18:02
1/5 anonim válasza:
RN7-MIUI12 esetén az alábbi beállítások kellenek, gondolom a N9-en is hasonló lesz.
-Beállítások-Megjelenítés-Vezérlőközpont és állapotsor- ÚJ IRÁNYÍTÓKÖZPONT
használata.
2/5 anonim válasza:
Miui12 tesztet nézz, ott megmutatják az új funkciókat és hogyan kell használni. Nekem nem jönnek be és nem is hiányoznak.
3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, az értesítő sáv működik, kíváncsi lennék hogy a super wallpapers-et hol lehet beállítani.
2020. dec. 29. 21:22
4/5 anonim válasza:
Attól, hogy MIUI12 van attól még nem minden telefon kap meg mindent hozzá.
Itt olvashatsz róla és a letöltéséről is.
(örülök,hogy az értesítésisáv összejött)
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a türelmedet és a segítségedet.
2020. dec. 30. 21:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!