Istenostora115 kérdése:
Közel a 80.hoz Samsung Galaxy S7+5G tablet tulajdonosa lettem, foglalkozna velem valaki, hogy igazából tudjam használni a készüléket?
Figyelt kérdés
2020. dec. 26. 08:01
1/7 anonim válasza:
Bekapcsolod. A play áruházból letöltöd, amire szükséged van. Használod. Foglalkozás vége.
2/7 anonim válasza:
Az elsővel ellentétben türelmesebb vagyok, édesanyámnak is szépen megtanítgattam, hogy hogy kell használni a kütyüjét, azt hiszem, mással sem lesz gond. Valószínűleg privátban egyszerűbb, szívesen segítek.
3/7 anonim válasza:
Nem vagyok türelmetlen, majd ha kiderül mire szeretné használni, akkor ráérek segíteni. Hiába oktatod a netflixet, ha nem akar filmet nézni.
4/7 anonim válasza:
5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, az instrukciókat, nem most vettem életemben először kezembe
ilyen eszközt 24 éve használok PC-t vagy laptopot didakta módon sajátítottam
el mindennapokhoz szükséges tudást, most viszont szeretnék tovább lépni s a
Samsung G S7+ nyújtotta technikai lehetőségekkel élni.
2020. dec. 27. 06:46
6/7 anonim válasza:
És még továbbra sem tudjuk mire szeretnéd használni...
7/7 anonim válasza:
Az 5G-t megfelelő sim kártyával és előfizetéssel tudod használni, 5G lefedettségű területeken, ha erre irányult a kérdés (?). Érdeklődj a mobilszolgáltatódnál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!