A vadi új HUAWEI telómon képtelen vagyok az OTP smart bankját elérni, azon keresztül utalni. Mi lehet az oka, hol rontom el? És mi a megoldás?
Az a helyzet, hogy kényszerből és gyorsan kellett venni egyet, s mivel Huaweiem volt eddig is (és nagyon jó volt) fel sem merült, hogy nem lesz jó az Y6P!!!
A Médiában vettem, és most átvágva érzem magam...
Azért nem egészen vagy átverve, ez nem volt eltitkolva senki elől, pont mediamarktban még ki is próbálhatod őket.
OTP reagálni fog és bekerül majd a smart bank app a HMS-be is és az ottani app storeba. Én ezért vettem xiaomi redmi 9-et huawei p40 lite helyett. - mármint nem a smart bank miatt, hanem mert kell a google sok mindenhez.-
Nem lettél átverve, hiszen te magad is írod, hogy gyorsan vetted meg az új készüléket. Tehát nem olvastál utána, s minden bizonnyal magában az üzletben sem kérdeztél rá, vagy érdeklődtél a telefon után, ami egyébként kipróbálható, kézbe vehető.
Abból a szempontból szerencsés vagy, hogy a MediaMarktban vetted a telefont, mert az hivatalos viszonteladó, tehát futhatsz vele egy kört, hogy visszaviszed, és jelzed a problémád, és megpróbálod kicserélni másra. De mint ahogyan előttem is írták ez a dolog nem volt eltitkolva, hiszen a Huawei-jel kapcsolatos híreknél mindenhol előkerült a szankció, és ezzel a Google támogatottság hiánya.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!