Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » A facebook bejelentkezéseknél...

A facebook bejelentkezéseknél a párom telefonjáról miért mutatja azt, hogy bejelentkeztem újból,ha ki sem léptem? Ha fent vagyok akkor is sokszor azt mutatja, ha telefonon se vagyok akkor is azt mutatja. Miért van ez?

Figyelt kérdés
Meg van a facebookom neki és sokszor mást mutat, de az én telefonomban nem mutatja.
2020. dec. 23. 13:06
 1/4 anonim ***** válasza:
Ő lépett be a te fb profilodba kukkolni.
2020. dec. 23. 13:15
 2/4 anonim ***** válasza:

A facebook évek óta összevissza jelzi a fenti dolgokat, és ezen kívül sok mást is.

Aktív állapot, üzenet küldés stb.

Gyakorlatilag nincs olyan dolog az egészben, ami normálisan működne.

2020. dec. 23. 13:16
 3/4 A kérdező kommentje:
De úgy mutatja neki, hogy az én telefonomról jelentkeztem újra be.
2020. dec. 23. 13:26
 4/4 anonim ***** válasza:
Nem kell nézegetni a bejelentkezéseket. Nem mindegy mi van ott? Ha meg parázol hogy belép a profilodba más, akkor változtass jelszót és lépj ki mindenhonnan. Utána már nem kell nézegetni, mert ez valami kényszeres dolog már!
2021. jan. 14. 08:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!