Hogyan tudom jailbreakelni a 14.3-mas 6th generációs ipadom?
Figyelt kérdés
A youtibe tele van videóval, de van közöttük elég bonyolúlt, és nem jutottam sehova.. Van esetleg olyan akinek sikerült itt magyarországon is? Régebbenn sokkal könnyebb volt.. Igazból nyilván a cydia lenne jó ha rajta lenne a telómonm teljes egészében, régen könnyen jailbreakeltem folyton, de ma már nem tudom hogy tényleg van e, vagy is az interneten folyton látom, hogy a legújabb iphoneokon rajta van, de nem tudom a folyamatát. Checkra.in-el próbálkozok, de nem sok sikerrel, hiába töltöm le windowsa a Linus változatot, valami 13 mb-os megnyithatatlan file-t hoz be..2020. dec. 21. 12:09
1/5 anonim válasza:
Hát már szinte minden kiskaput bezártak az oprendszerben. A 14.3 most jelent meg, arra még tuti nincs jailbreake.
Én nem bízom meg ezeben a dolgokban, főleg úgy nem, hogy fizetésre is használom a iPhoneonomat.
Mi az amit nem tudsz megcsinálni jailbreake nélkül?
2/5 bp1985 válasza:
Ingyen letölteni játékot. Majomra volt pénze, banánra nincs.
3/5 A kérdező kommentje:
Jol latod
2020. dec. 24. 10:26
4/5 bp1985 válasza:
Szerintem te sem örülnél, ha lopnának tőled, vagy ingyen dolgoztatnának...
5/5 A kérdező kommentje:
Jaj hallgassatok mar el, a kerdesre voltam kivancsi nem a koritesre.
Barrel meg rengeteg dolog elerheto ami nem lehet penzert megvenni. Jossz itt a bena majmos peldaddal. Rengeteg funkcio elerheto volt regen ami nem megfizetheto csak cydia-n. Eskuszom ez a gyakorukerdesek egyre rosszabb, az ember mar nem kap valaszt a kerdesre csak kivesezik, meg kritizaljak a kerdest. Kapjatok be, ha nem tudtok egyenes valaszt adni.
2020. dec. 26. 00:16
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!