Hogyan óvjátok meg a telefonotok kijelzőjét?
Köszi a válaszokat. Ilyesmin gondolkodtam a kijelzőre (link lent), csak nem tudom, hogy érzékeli-e az ujjlenyomatot alatta, mivel a kijelzőbe van integrálva a szkenner ugye...
Amúgy nem akarom dédelgetni, csak az előző telefonomat egy évig használtam berepedt, betört kijelzővel és marhára idegesített :D
Szimpla szilikon tok, a kijelzőn pedig nincs fólia.
De egyelőre nem tört még nálam egy telefon sem, így használtam eddig az összeset.
Mondjuk igyekszem is vigyázni rá, és ha lehet olyan méretűt veszek amit még kényelmesen meg tudok fogni 1 kézzel is.
Próbáltam flip tokot de nem nagyon megnőtt a telefon mérete vele és nem is volt kényelmes.
Az üvegfóliát meg képtelen voltam megszokni.
Úgy irigykedem azokra, akiknek nem tört még... én is marhára próbálok vigyázni, de eddig majdnem mindet bezúztam. Úgy tűnik valamit rosszul csinálok mégiscsak.
Mindenesetre veszek ütésálló vastagabb tokot + megpróbálkozok valami fóliával. Aztán vigyázok rá mint a hímes tojásra :D
Nekem ilyesmi tokom van - igaz, Huawei P30-on - nagyon jó a fogása, nem csúszik, stabil, nem kell vigyázgatni az üveg hátlapra. Meg egy üvegfólia van még az előlapon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!