Lemerült a telefonom és nincs benne sim-kártya,meglehet találni?
Figyelt kérdés
Sziasztok lemerült a telefonom(Huawei Y6 2018 Android),és nincs benne sim-kártya ,dec.24.-re(karácsonyra) meglehet találni úgy,hogy nem kutatom föl az egész házat?Kérlek segítsetek.2020. dec. 20. 14:31
A kérdező szavazást indított:
Igen meglehet találni.
Nem nem lehet megtalálni.
Nem tudom.
12 szavazat
1/10 A kérdező kommentje:
Ha azt szavaztátok igen meglehet találni,kérlek írd meg hogyan!
2020. dec. 20. 14:38
3/10 anonim válasza:
Szerintem ott lesz ahol hagytad.
5/10 A kérdező kommentje:
Még nem találtam meg nem tudom miről beszélsz!
2020. dec. 20. 15:28
6/10 anonim válasza:
" meglehet találni úgy,hogy nem kutatom föl az egész házat?"
Nem.
7/10 Szirty válasza:
Meg lehet találni ha véletlenül belebotlasz.
8/10 anonim válasza:
ha be volt kapcsolva a gps rajta mielött le merült ės be volt jelentkezve a google fiokal akkor az utolso bejelentkezett helyet meg tudod nėzni .
9/10 anonim válasza:
Szépen leülsz, nyugodtan visszagondolsz arra, merre jártál a házban, hol hagyhattad, ha nem jut eszedbe, akkor nincs más lehetőség elindulsz keresni, december 24-éig van még elég idő, hogy megtaláld. Csak nem dugtad el valami jó kis rejtekhelyre. Egyébként ebből a szempontból a típusa teljesen lényegtelen.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!