Virusos lett a telefonom!(?)
Figyelt kérdés
PLS segítsetek ma észrevettem, hogy valami letöltődött a telefonomra, és magát telepítette, és megpróbált üzenetet küldeni ismeretlen számokra, de megakadályoztam, letöröltem, de eltünt minden adatom. Kérlek adjatok valami tippet, hogyan szerezzem vissza!2020. dec. 18. 15:47
1/5 anonim 

válasza:

MOST AZONNAL kapcsold ki a telefont és vidd el adatmentésre. Ez az egyetlen megoldás. Minél tovább használod, annál kevesebb az esély a sikeres adatmentésre.
2/5 anonim 

válasza:

Adatmentes nem éppen, inkább szerviz. Annak lőttek, mindent újra kell rajta telepíteni, factory reset ha android.
3/5 anonim 

válasza:

A működő adatmentés (pl Kürt) bőven 6 számjegyű összeg lesz, úgy számolj.
4/5 anonim 

válasza:

Ezért is kell telefonra legalább ingyenes (de még jobb, ha fizetős) virusvédelmet telepiteni. Google Playról is jó.
5/5 A kérdező kommentje:
#4 volt rajta virusírtó, az fogta meg, csak idő előtt rendszergazdai engedélyt adott magának. A telefon lássa, hogy rajta vannak a képek, videól, stb, csak én nem tudom elérni őket. De elvileg ha nem kapcsolom be a netet, nem tudja elküldeni senkinek.
Azon kívül, hogy az összes jelszavamatntudja, amit beírtam jegyzetbe, stb.
2020. dec. 19. 12:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!