Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Ipad régebbi generációt...

Ipad régebbi generációt megéri venni használtan?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Szeretnék venni használtan egy régebbi generációs Ipad-et. Mondjuk Ipad 5,6

De úgy hallottam, hogy ezek a régebbi Ipadok már nem olyan gyorsak, mert nem elérhető már hozzájuk a frissítés.

Vagy ez hogy van?

Nem kell, hogy hiper-szuper legyen, villámgyors és stb, de szeretném elkerülni, hogy egy zavaróan lassú készüléket vegyek.

Köszönöm a véleményeket!

2020. dec. 18. 15:34
 1/7 anonim ***** válasza:
16%
Nem. Az árán kapsz egy normálisan használható új garanciás droidos tabot.
2020. dec. 18. 15:37
 2/7 A kérdező kommentje:
De mi lenne a baj vele? Lassú lenne, vagy nem futna rajta semmi?
2020. dec. 18. 15:45
 3/7 anonim ***** válasza:
38%

"nem olyan gyorsak, mert nem elérhető már hozzájuk a frissítés."

Nem ezért lassú, hanem mert öregek. :D

Az 5. (gyártás: 2017.3-2018.3) és 6. (2018.3-2019.9) generációs iPad amúgy egyáltalán nem lassú és nem elavtul. 2017 márcusban jelent meg az 5-ös.

Az iPad pro-m 2015-ös és még az is tökéletesen használható, nem lassú, nem szaggat. És épp tegnap frissítettem a legújabb oprendszerre. A 2017-es iPad még 3-4 évig fog kapni mindent amit kaphat.

Lehet, hogy 6. gent még akár újat is találsz valami elfekvő készleten maradtad, szeptemberben volt 1 éves.

A 2013-as iPad Air-em az ami már lassúcska.

2020. dec. 18. 15:50
 4/7 anonim ***** válasza:
30%
haggyad az 1-est. Vannak itt ilyenek. Meglátnak egy Apple-s kérdés és mindjárt odamennek észt osztani, közben meg talán még almafát sem látott még képen sem. :D
2020. dec. 18. 15:51
 5/7 A kérdező kommentje:

#3 Elnézést, ha hülyeségeket írok, de totálisan laikus vagyok a témában :D

Köszi a választ!

#4 Neked is köszi!

Szóval akkor még 5,6 generációs jó lesz. Nem akarok semmi különöset egyébként rajta, csak netezni, videózni és jegyzetelni.

Egyébként azt nem tudjátok, hogy egy ilyen Ipadhez megfelelő lenne egy olyan Apple pen, ami nem olyan drága? Mondjuk amit az Amazonról rendelnék? Vagy az csak felesleges pénzkidobás és vegyem az eredetit?

2020. dec. 18. 16:00
 6/7 anonim ***** válasza:
"haggyad az 4-est. Vannak itt ilyenek. Meglátják hogy azt merészeled éllítani hogy egy használt elavult apple termék árán egy normális új androidos eszközt kapsz és mindjárt odamennek észt osztani."
2020. dec. 18. 17:04
 7/7 Gabenito ***** válasza:

Szia! Én nem rég vettem használtan egy iPad air 2-t az egyik barátom szüleitől ez egy 2014-es gyártású gép.

iPhone 11 pro volt mellette nem játszom rajta pont arra használom amit te is írtál tökéletes nagyon szeretem.

2 Dolog hiányzik belőle a gyorstöltés és az hogy külső monitorként tudjam használni, de amúgy tökéltes és még pár évig az is lesz, bár játszani nem játszom rajta

2020. dec. 21. 19:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!