Ha valakit feketelistára teszek a telefonomon, a másik félnek hogy jelzi ezt ki?
Figyelt kérdés
Foglaltat jelez, kikapcsolt állapotot, vagy nem létező számként reagál a hívásra?2020. dec. 17. 19:15
1/5 anonim válasza:
Foglaltat fog jelezni. Viszont, ha rejtett számról hív, ugyanúgy ki fog csörögni.
2/5 anonim válasza:
"Viszont, ha rejtett számról hív, ugyanúgy ki fog csörögni."
Azt is lehet tiltani.
3/5 anonim válasza:
Mi egyszer néztük, annyi volt hogy nálam nem csörgött ki, a hívó fél meg aki ott állt mellettem, nála nem jelzett semmit, ugyan úgy csörgött. Ugyan olyan volt mintha csak szimplán nem venném fel neki a telefont. Bár lehet már azóta máshogy is van, vagy telefontípusonként is eltérhet. Amikor, amelyik készülékkel néztem annál így volt.
4/5 anonim válasza:
Nekem mindkét fajta volt. Az egyik csak kicsengett mintha nem venném fel, a másik pedig foglaltat jelzett vissza.
5/5 anonim válasza:
Mig Huawei telóm volt (P9), azon ki sem csörgött a letiltott, pl rejtett szám, de azért egy kis ikont kidobott felülre, hogy volt egy ilyen hívásom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!