Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Van egy tabletem és hogyan...

Van egy tabletem és hogyan oldom meg hogy a tárhely más legyen ?

Figyelt kérdés

Szóval van egy Alcatel Onetouch Pixi 3 10" 8GB Wi-Fi tabletem, és betelt rajta a tárhely, viszont én vettem bele egy 16 gb-os SD-t de sehogysem tudok rá programot tenni vagy beállítani hogy arra telepísen, azt használja. Illetve hiába törlök róla programokat, azt írja h annyira tele van, hogy a What's up-ot nem tudom lefrissíteni.

Mit tudok csinálni ?

Neten sok mindent ítak h settings> Storage > ott meg sd-re kattintsak rá és úgy formázzam hogy az legyen egy másik storage de nekem ilyen opcióm nincs....

lehet hogy az android os-em régi ?

Köszi a válaszokat előre is

#tablet #SSD #Alcatel #Onetouch Pixi 3
2020. dec. 15. 21:32
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem lehet, SD csak kepekre videokra jo. Programok direkt csak belso memoriarol futnak
2020. dec. 15. 21:46
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
SD kártyára nem lehet alkalmazásokat rakni.
2020. dec. 15. 22:17
 3/6 anonim ***** válasza:
59%
Túl új az androidod. A régieken lehetett pakolgatni az sd kártyára a programokat is.
2020. dec. 15. 22:17
 4/6 A kérdező kommentje:
Rendben köszönöm akkor egy másik kérdés hogyan rakok at képeket és videókat sd-re ? Ezek a képek Google photosban vannak szinkronizálva ahogy látom. Bocsi de új ez nekem és nem találtam ra semmit
2020. dec. 15. 23:04
 5/6 anonim ***** válasza:
Ha oda vannak szinkronizálva, semmi teendőd nincs, a telefonodon nem foglal helyet, ha minden igaz.
2020. dec. 16. 08:49
 6/6 A kérdező kommentje:

Én ahogy látom szerintem foglal helyet.. akkor egy utolsó kérdés :D

Hogyan állítom be azt h pl a whatsapp a képeket stb az sdre mentse ? Illetve h a szinkronizált képeket is Ida rakja ?:D

2020. dec. 17. 07:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!