Miért van az, hogy időnként nem látja a telefon a memóriakártyát?
Figyelt kérdés
A memóriakártyát egy Samsung A41 telefonba tettem bele, előtte egy Samsung A50-ben volt de ott semmi gond nem volt vele.2020. dec. 15. 13:11
1/4 anonim válasza:
Elmozdul.
Nekem is volt már ilyen, de általában akkor, ha leejtettem a telefont. Kiveszem, újra beteszem és utána jó.
2/4 A kérdező kommentje:
Nekem elég csak simán újraindítani a telefont és akkor már látja.
2020. dec. 15. 13:31
3/4 anonim válasza:
Ha elmozdult, akkor azon nem segít az újraindítás.
De nekem az igazításhoz nem is kell kikapcsolni, újraindítani, mivel külön rekeszben van a sim és a memóriakártya. Szóval ez még egyszerűbb is.
4/4 anonim válasza:
szerintem valami szoftveres bug lesz. nekem is a41 van és ugyanazzel szívok, illetve öcsém a40esén is előjön ez.
Vagy az hogy nem látja, vagy az hogy irásvédetté teszi.
Újraindításnál egyel tovább bírja hiba nélkül, ha az SD kártyáról letörlöm az "android" és a "DeviceID" könyvtárakat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!