Samsung A51-es telefon, telefon helyett mit ajánlasz, kisebb méretben?
Nagyon tetszik a Samsung A51-es telefon, csak a méretével nem tudok megbarátkozni. Egyszerűen túl nagy az én kezembe, ezen kívül nem fér a zsebembe, a futós övtáskámba, és a biciklis tartóba sem. Viszont nem értek a telefonokhoz.
Tudnál ajánlani nekem egy olyan telefont, ami tudásban (árban) annyi, mint az A51, de kisebb a mérete? (Samsung A3-at váltanék, 4,7" de tudom, olyan méretben már nem kapok semmit, ezt az eladó mondta, hogy ilyen nagy palacsinta telefonokra van igény... sajnos)
"ezt az eladó mondta, hogy ilyen nagy palacsinta telefonokra van igény... "
Nem egészen, de nincs más.
Manapság bizony már tényleg nincsenek olyan hű de kicsi telefonok, szóval az ember vagy régebbi típust vesz, vagy 2 kézzel használ egy mostanit!
Ajánlanék kisebb Samsungot, de például az A40-ben az akksi is elég kicsi, az A41-ben pedig MediaTek processzor van, ami a legrosszabb gyártmány! Sajnos nincs sok választék, de szerintem a pénzedért ami jelentősen kisebb, de jó telefon: Huawei P30 Lite New Edition, vagy még legfeljebb a Motorola Moto G8 Power, ami hardveresen és akksiban jobb, de kicsit nagyobb is nála, az A51-nél viszont kisebb!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!