Elferdült a telefon töltőmnek az a része, amit a konnektorba kell bedugni, és hiába hajlítottam vissza úgy, ahogy eredetileg állt, nem tölt, van rá valami megoldás?
Helyre lehet hozni időlegesen műszaki értékkel, körbevágod a műanyag burkolatot. Majd a törött lábak helyett egy kábelt forrasztás be. Nem nagy meló. Max félóra.
De innentől kezdve életveszélyes az érintés, nem hogy PÁRNA ALÁ rakni....
Tölteni kellett 3 telefont úgy, hogy a vendég skizofrén meg egyéb mentális betegségekkel rendelkező kisfiú közben meg ne lássa. Igaz, már bánom, hogy nem vártam, de a vendégség több napig tart és szükséges tölteni a telefonokat. Na, de ez másik téma.
Nem értek a forrasztás stb-hez, (lány vagyok, aki sosem tanulta ezt). Mindenesetre köszönöm a válaszod. Azt hiszem, inkább akkor valahogy összekaparok pénzt egy új töltőre (megy a pipa).
Egy idő után ezek a töltők elromlanak. Vagy megjavítod (mint ahogy a kedves 1-es is mondta -lány vagyok én sem tanultam sosem, de megoldottam, mondjuk nekem nem fél óra volt😅)
De igen, egy újabb töltővel jobban jársz. Amit én még tudok ajánlani az az, hogy ebay-ről/wish-ről vagy bármilyen ilyesmi oldalról rendelj "töltő védőt" vagy nemtudom minek hívják. Rálehet rakni a töltő zsinór 2 felére és ez védi a töltőtt, emiatt hosszabb ideig foglya bírni a burkolat és nemfog olyan hamar tönkremenni.
(Egyébként nem is kerül sokba 200-400 ft között mozog az ára)
Szia!
Ha nem értesz hozzá, akkor sajnos jobban jársz, ha szerzel egy másikat. Mert ha elkezded babrálni, akár nagyobb kárt is okozhatsz benne.
3: Egyáltalán nem értek ezekhez az elektronikus eszközökhöz, kb mintha egy ősembert akarnál megtanítani programozni. 😂 Köszi a tippet, utána fogok nézni és beszerezni. Sosem hallottam ezelőtt róla, de örülök, hogy végre tudok erről, az akaratán kívüli rombolós húgom mellett kész kincs lesz. :D
4: Húgom 11, nem rendelkezil jövedelemmel, de amúgy is Karenkedés szintű lenne ezért pénzt kérni szerintem.
5: Igen, egy másik beszerzése mellett lett döntve, a javításhoz nem értésem miatt sok más választásom nincs is, szóval amint lehet, beszerzem.
Megy a pipa mindenkinek.
Párna alá tenni tilos. Teljesen leszigeteli, nincs körülötte légáramlás. Bár ezek a töltők jó hatásfokúak, de körülpárnázva túl tudnak melegedni. Hosszabbítót használatban lévő töltőkkel párnák közé tenni a lakástűz egyik legtutibb receptje.
A töltődnél pedig gondolom a konnektorba dugható két kis láb a körülötte lévő műanyaggal tört ki a töltő aljából. Visszaigazítod, és bedugáskor benyomódik a töltőbe, ugye? Valami jobb fajta pillanatragasztó átmenetileg tud segíteni rajta.
7: Ez természetes, hogy nem tudhattad, ezért is írtam le. :)
8: Nos, ezt vicc nélkül nem tudtam. A jelek szerint rendkívül szerencsésnek mondhatom akkor magam, hogy nem történt semmi baj. Köszönöm, hogy felhívtad rá a figyelmem, a jövőben kerülni fogom ezt a fajta megoldást.
Nem teljesen tört ki, egy kb 70°-os szögben elhajlott, és azt hajlítottam vissza, amint észrevettem, hogy mi történt, tehát a pillanatragasztó itt nem érne semmit, gondolom, de nem akarom tesztelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!