Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Redmi note 9 pro vagy samsung...

Redmi note 9 pro vagy samsung galaxy a71 jobb?

Figyelt kérdés
2020. dec. 14. 21:15
 1/6 anonim ***** válasza:
35%
Note 9 pro. Minden tekintetben. De ez egy kis személyes vélemény. A Samsung még a vezető szériás készülékeiben is elvérzik, így hogy tudnák már a középkategóriában tartani a frontot főleg a közép és alsó kategóriás kínai királyával szemben a Xioamovial.
2020. dec. 14. 21:29
 2/6 anonim ***** válasza:
40%

Nincs sok különbség köztük, az üzemidejét leszámítva a Samsung kb. mindenben jobb, de csak épphogy!

[link]

Ár-érték arányban a Samsung se rossz, de ha a Redmi-hez viszonyítjuk, akkor szerintem nem éri meg azt a 30 ezer Ft pluszt, annyival azért nem jobb!

2020. dec. 15. 00:41
 3/6 anonim ***** válasza:
46%
Kinek melyik tetszik,melyik jön be .
2020. dec. 15. 06:51
 4/6 anonim ***** válasza:
73%

A71. Hardveresen hasonló a Xiaomi-hoz, de szoftveres téren jobb és ezt tapasztalat alapján mondom!

Mellesleg megmosolyogtató az 1-es hozzászólás, miközben a Samsung köröket ver eladási számok tekintetében a Xiaomi-ra. Azt nem vitatom, hogy a Xiaomi egy fejlődő, terjeszkedő cég, de egyelőre a Samsung közelében sincs.

2020. dec. 15. 14:51
 5/6 anonim ***** válasza:
47%

A hozzá nem értő embereknek csak marketing alapú megvétel, meg a szolgáltatóval való szerződés és a különböző céggel. És akkor szerinted az amcsik mit vesznek Dél koreai szutykot vagy kínai telefont?

Elmondanám személyes tapasztalatom van mindkettő terén. Most hogy papíron össze veted a kettőt nem sokat érsz vele. Nem elméleti teljesítményt kell mondani, hanem gyakorlatit. Az A71 pár hónap után rendszeresen kifagy és hangszóró, kamera terén is rosszabbul teljesít. De azt se mondanám, hogy a Redmi 9 pro jó lenne, de az legalább beragadt a 80ezer forintos árán és nem ugrott fel hirtelen 130ezerre. (Az elmúlt idők ár vártozását, ha megnézed)

2020. dec. 16. 08:22
 6/6 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy akkor csak nekem nem volt szerencsém a Xiaomi rendszerével, neked pedig a Samsung-éval. Én több, mint 1 éve nyúzok egy A50-et, és a OneUI-nál stabilabb rendszerrel még életemben nem találkoztam, pedig van tapasztalatom néhány op. rendszerrel, többek között MIUI-val és Android One-al is (utóbbit is Xiaomi-n használtam). Használtam még Flyme-ot, ami a Meizu rendszere illetve az A50 mellett párhuzamosan nyüstölök egy Huawei tabletet is, ami megint egy másik történet. Továbbá van a családban két régebbi A-s Samsung, amin még Samsung Experience rendszer fut. Az összes közül egyébként a OneUI a lestabilabb. Ennyit arról mennyire nincs tapasztalatom...
2020. dec. 16. 20:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!