Mire elég 8 GB egy okostelefonban?
Figyelt kérdés
2010. aug. 12. 12:28
11/19 A kérdező kommentje:
:)
2010. aug. 13. 15:45
12/19 anonim válasza:
Hello. Nekem van egy HTC okostelfonom, és nekem is 8gb van benne. Csak a GPS 1,5 gb, valamint winmap, microsoft csomag, explover, és a gitárhangólótól kezdve vagy 400 program. Ez olyan 5gb-ot foglal összesen. Valamint pár koncert, videók, képek zene, és a többi elviszi a 8gb-ot. A legbiztosabb, ha van benne 8gb, és veszel hozzá 1500ft-ért, 2gb-os kártyát.
13/19 anonim válasza:
Nekem Samsung Omniám van 8GB-os verzió. Az IGO 8 navigáció kb 1GB, de azt kártyán adták...nekem van rajta egykét nem Java játék, filmek, fotók, vírusirtó,böngészők, Msn, Skype, Office, mindenféle hülye program (dobókocka, olyan bubis csomagolóanyag kinyomkodó stb) és még mindig a fele kb szabad) nekem az a gond, hogy van egy elkülönített 180MB-os rész, amit a Windows használ( Windows Mobile 6.1 van rajta) és az állandóan betelik a futó progiktól stb... olyankor behülyül a telefon és ki kell venni az akksit :) Amúgy nagyon szeretem, jó kis teló
14/19 Hegedűs Viktor válasza:
Nekem 32GB-os telefonom van :) Nokia N97.. nah azon minden elfér nekem csak zene van rajta de már csak 23 gb helyem van :)
15/19 A kérdező kommentje:
Sziasztok!köszi az infókat!A plusz 2GB-os kártyával amit javasoltatok, hogy tegyek bele azzal csak egy gond van, mégpedig az hogy nincs hova, mert nem bővíthető tovább :( és a válaszokból az derül ki hogy még 10GB sem lenne elég...szóval inkább én is a 32GB-os mellett döntök.Csak felmértem a helyzetet ;)
2010. aug. 20. 13:29
16/19 anonim válasza:
32gb....akkor ne n97...inkább iphone...:D
nekem csak 16gb-os,de bőven elég...
17/19 Hegedűs Viktor válasza:
Volt iphone-om de nem tom nagyon jó telefon de az itunes-al nem vagy kibékülve..
18/19 Hegedűs Viktor válasza:
:) Ez a legjobb döntésed :) De az a durva, hogy 10 évvel ezelőtt örültünk a kis 3310-nek és a logoknak. Most meg 10 gb hellyel nem vagyunk elégedettek :) De manapság annyira okos telefonok készülnek, hogy tele rakjuk mindennel. De attól is függ ki mire használja nekem zenére nem elég + navi. De ha videozol vele arra is elkell a 32gb. Nagyon jó választás :) És a 32gb-s nokia-t feltudod húzni 48ig :)
19/19 tajner10 válasza:
alig valamire nekem szinte semire nagyobra gyüjts
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!