Tudom használni a mobilom mint laptop kamera?
samsung galaxy A5 2017
van-e valami alkalmazás vagy módszer, hogy egy win10 laptopon kameraként használjam?
deoidhoz nem értek, de ha iPhone-ra van webkamera app, akkor Androidra is biztos van.
Play áruház: webcam
Az IP Webcam nevű app-al meg lehet jeleníteni a telefon kameraképét laptopon egy böngészőben.
Csak azt nem tudom, hogy lehetne azt videochat-hez használni. (Mert gondolom neked arra kell)
Szerintem felesleges bonyolítani. A legtöbb chat és VOIP szoftver telepíthető appként telefonra és laptopra. A mai laptopokban mindegyikben (a leggagyibbakban is) van kamera, a mai okostelefonokban szintén. Nem értem, milyen indok alapján kellene bárhogy is ötvözni a kettőt.
Ha drágább, úgynevezett Pro (de semmiképp nem Lite) telefont veszel, akkor akár csodálatos makrofotókat is tudsz készíteni (bár komoly fotós sose fog mobillal fotózni, mert az snassz, ciki...)
Felrakod a telefonra (letöltöd a Google Playból, iPhone esetén az AppStore-ból Skype-ot, a Messengert, a WhatsAppot, a Vibert, és használod.)
Ugyanez laptopon, beírod a Google keresőbe az adott csetprogram nevét - az ismertebbeket lsd. fenn), regisztrálsz, felirod a regisztrált paramétereket egy cetlire vagy a gépeden akár egy Word fájlba, belépsz, és használod.
Ahogy anyósom - szegény egy faék egyszerűségű, végtelenül primitív erdélyi nő - mondaná: Ennyi. De tényleg ennyi, ennyi és nem több.
iriun webcam, azonos wifihálózaton kell lenni a gépnek és a telefonnak.
Többet kipróbáltam, ennek a késése szinte észrevehetetlen.
Fel kell tenni a gépre és a telefonra is, tök egyszerűen kezelhető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!