Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » LG K42-ről valaki tud mondani...

LG K42-ről valaki tud mondani valamit?

Figyelt kérdés

2020. dec. 11. 17:40
A kérdező szavazást indított:
LG K42
Honor 9s
Huawei Y6s
6 szavazat
 1/4 anonim ***** válasza:
66%
alsópolcos
2020. dec. 11. 18:37
 2/4 anonim válasza:
100%

Nekem LG k40s van, én szeretem

Bár leginkább chatelésre, fotózásra,netezésre használom. Plusz néha megnézek 1-2 filmet rajta

2020. dec. 11. 18:37
 3/4 A kérdező kommentje:

Én sem használnám sokkaltöbbre, azért nem is nézegetek nagyobb árkategóriákban.

Esetleg ha valaki a fent nevezett 2 másik készülékről tud mondani valamit is szívesen fogadom.

2020. dec. 11. 19:08
 4/4 HappyGuy DJ ***** válasza:
Én inkább iPhone-os vagyok (pl iPhone 6s-m van és tudom, hogy régi), de szerintem a huawei telót vedd meg. A huawei telóknak nagy a képernyőjük. Nem hallottam jó kritikát az LG-ről. Haveromnak nagyon lassú volt, meg sokszor minden ok nélkül kikapcsolt (akkoriban neki is LG volt, de nem tudom, hogy milyen). De ez csak az én véleményem, természetesen te döntöd el.
2020. dec. 22. 20:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!