Hogyan tudom kezelni az iCloudot?
Szóval szeretném iPhone-ról látni, hogy miket tárolok jelenleg az iCloud-ban, de sehol sem találtam meg ezt a lehetőséget. Azt megtaláltam, hogy hol tudok nagyobb csomagra váltani, és hogy miket töltsön fel. Gépről sikerült elérni az apple oldalán, de mobilról egyàltalán lehet ilyesmit? Vagy pl. ha a képeket feltölti a felhőbe, és telóról letörlöm, akkor később hogyan tudom a felhőt elérni és újra letölteni a fotót?
Előre is köszi a segítséget!
van a telefonon a Fájlok app, ott láthatsz sokmindent minvan fent.
A Fotók appban is láthatod azokat a képeket amiket feltöltöttél
Az apple supporton sok leírás van mi hogy működik
A Beállítások -› legfelöl kopp a nevedre -› iCloud
Itt ami be van kapcsolva az mind tárol valamit az iCloudban.
Ha windowsos logikával próbálod felfogni a dolgot akkor nem fog menni.
Nem fogsz kiskacsa.jpg és cirmoscica.gif-et és marinénifélereceptek.doc-t látni.
Kivéve a fájlok appban, ott láthatsz fájlokat néhány app esetében. (képszerkesztők, szövegszerkesztők, stb.)
Ha nem szeretnéd, hogy valamelyik appt hozzáférjen az iCloudhoz akkor kapcsold ki.
Az iCloudban vannak a mailjeid, kontaktok, naptárbejegyzések, jegyzetek, jelszavak, stb.
Ezekhez az iCloud.com-on bejelentkezve is hozzáférhetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!