Huawei P30 Pro vagy Xiaomi Redmi Note 9 Pro?
Figyelt kérdés
A legfőbb szempont a kamera, de bármi tapasztalatért, információért hálás lennék. Előre is köszönöm!#Xiaomi Redmi Note 9 PRO #Huawi P30 Pro
2020. dec. 9. 11:10
1/9 anonim válasza:
A Huawei-t egyelőre még érinti a google bojkott. Ha téged ez nem zavar a mindennapokban, akkor huawei pro.
2/9 A kérdező kommentje:
És ez miben nyilvánul meg? Valamelyik funkció nem működik?
2020. dec. 9. 11:24
3/9 anonim válasza:
A P30 szériát azóta sem érinti semmilyen tekintetben.
Én a P30 Pro-t venném.
4/9 anonim válasza:
"Huawei tavaly május óta egyetlen új készülékén sem használhat Google-szolgáltatásokat, Google-féle Androidot vagy Google-appokat. "
5/9 anonim válasza:
6/9 anonim válasza:
Legalább 100 ezerrel olcsóbb a xiaomi. De ha mégis 200ezerig néztél telefont, akkor Mi Note 10 vagy Mi 10T-t venném, ha kamera a fő szempontod. A holdat úgyse fotózod le és ha mégis, a kutyát se fogja érdekelni, mivel már kihalt ez a divat. P30 pro.. mate 20 pro még mindig jobb vétel.
7/9 anonim válasza:
Két teljesen más kategóriában játszó telefont hasonlítanál össze. Egyébként P30 Pro jobb egyértelműen.
Viszont a P3 Pro-t én akkor már egy MI9-cel vagy Mi Note 10-zel hasonlítanám össze kamera téren. Ahol már azért kicsit közelebb vannak egymáshoz.
Személy szerint én Xiaomit venném, nekem szimpatikusabb, és jelenleg is azt használok. Huawei szoftvere nekrm annyira nem játszik.
8/9 anonim válasza:
Annyi pénzért inkább ezt nézném meg:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!