Lecseréltem az Iphonom egy androidra és a képeim nagy része nem került át rá?
Figyelt kérdés
Lecseréltem a telefont, az üzletben átmásoltak rá mindent, jegyzetek számok stb. Volt 500 képem, de csak kb 50 került rá az új készülékre. Amivel óriás gond nem lenne, de a régi készüléket ha rádugom vmi számítógépre, akkor nem látja azt a sok képet csak szintén ezt az 50-et. Tehát nem tudom rátenni gépre, hogy ott meglegyenek. Az Icloude jelszavam nem tudom és próbáltam visszaállítani de nem tudtam, mindenfélét kér amiről fogalmam sincs. A régi telón, magán a készülékbe bent vannak a képek, csak nem tudom lementeni egy pendrive ra. Esetleg vmi ötlete valakinek?2020. dec. 6. 09:11
1/3 anonim válasza:
Valami egyéb felhőtárhelybe nem tudod kimenteni?? A màsik telefonra meg majd onnan letöltöd.
Nem tudom, hogy ez így működik-e, mert androidos vagyok, de míg nem jön más ötlet.
2/3 anonim válasza:
Hát macerás és nem lesznek 100% minőségü képek, de küldözgesd el messengeren őket egy fake profilrol magadnak.
Vagy emailen elküldözgeted csak az lassabb, de megmarad a minőség.
3/3 anonim válasza:
Töltsd fel google drive-ra és a droidon meg letöltöd.
Nade az iPhoneonon hol vannak a képek?
Nem lehet, hogy nem is a telefonon vanna hanem a Fotóstreamben?
Vagy a nemrég töröltben?
Ha megnyitod a Fotók appot hol látod a képeket?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!