Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Honnan tudom, hogy blockkolva...

Honnan tudom, hogy blockkolva vagyok e valaki telefonjan?

Figyelt kérdés

Ha hivom az illetot, egy par csorges utan bekapcsol a hangposta.

Ha sms-t irok, a szoveg alatt miutan elkuldtem az idopont mellett az all, hogy SMS küldés. Ez mit jelent? Azt, hogy blockkolva lettem?

Kiprobaltam,es masnak ha kuldok sms-t, az idopont mellett az all, hogy kezbesitve.

2020. dec. 5. 20:04
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Technikailag az sms konkrétan ugyanúgy megérkezik a gsm végberendezésre, attól függetlenül hogy a droidban letiltod a megjelenítését meg az értesítést.

Tehát a küldő oldalról sincs különbség. Max nem kapsz olvasási visszaigazolást.

2020. dec. 6. 12:48
 12/13 A kérdező kommentje:
Meg egy kerdes. Kuldtem az illetonek egy sms-t egy masik telefonszamrol.Ott nem "sms kuldese" olvashato a szovegem alatt kuldes utan, hanem csak az idopont, mellette meg, hogy "SMS". Ezt a tel szamot biztosan nem blockkolta. Ez azt jelenti, hogy nincs halozata esetleg?vagy van e kulonbseg ha androidra kuldok uzit vagy iphonra? Ugyan ezt az uzit elkuldtem magamnak , androidos keszulekre, es ott a szoveg alatt a masik telefonon az idopont mellett az all, hogy "olvasva". Lehet, hogy neki iphone-ja van, es ott mas a visszajelzes?
2020. dec. 6. 15:20
 13/13 anonim ***** válasza:
Hát nem fog! Csak mindenki rebesgeti a száját.
2020. dec. 27. 09:08
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!