Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Ha valakinek eddig csak...

Ha valakinek eddig csak androidos telefonja volt, mennyire lesz nehéz megszoknia az Iphone-t?

Figyelt kérdés

A fiamnak szeretnénk adni egy Iphone 11-et diploma ajándéknak. Huawei telefonjai voltak eddig, amikor pár hónapja tönkrement, akkor gyorsan rendelt egyet annyiért, amennyi pénze akkor volt(talán 30-ért), de elfelejtkezett róla, hogy ezen már nem lesz a megszokott android és csak szenved vele azóta.

Tudom ilyenkor megjelenik a 2 tábor és az egyik ezt isteníti, a másik azt.

De az a helyzet, hogy ezt a telefont nyertem, tehát vagy ezt adom, vagy eladom és veszek egy androidosat, viszont pont így karácsony előtt gondolom csak eléggé ár alatt lehetne, mert mindenhol akciós, meg részletre van, stb. Szóval talán észszerűbb volna megtartani.

2020. dec. 5. 05:26
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
89%

Szerintem kérdezd meg a fiad valahogy burkoltan, hogy szeretne-iPhone-t.

Pl, hogy "Nem lett volna jobb, ha a mostani telefonod helyett egy iPhone-t veszel? Úgy halottam stabilabb rendszer."

Ha azt mondja, hogy "Nem", akkor megkérdezed, hogy miért. Ha magával az iPhone-okkal van baja, akkor eladod a telefont majd, s veszel neki egy Android-ost.

Nekem mind a 3 eddigi okostelefonom Android-os volt, és az a helyzet, hogy nekem kell az, hogy ha összedugom a telefont kb bármivel, a dokumentummásolás megy. Meg van jópár mod-olt apk fájlom. IOS-en nem tudok velük mit kezdeni. Ráadásul Google Play-en van egy csomó olyan alkalmazásom, amiket akkor töltöttem le, mikor akciósan ingyenesek voltak. (Szóval fizetősek jelenleg, de én legálisan ingyen beszereztem). iPhone-on azokat se tudnám használni.

Arról meg nem is beszélek, hogy én a személyreszabhatóságot meg a sok beállítást kifejezetten szeretem...

Szóval itt inkább nem azon lenne a lényeg, hogy könnyű-e megszokni Android után az IOS-et, hanem hogy a fiadnak milyen igényei vannak ilyen téren.

2020. dec. 5. 08:42
 12/24 A kérdező kommentje:
Feleslegesnek tartom burkoltan kérdezgetni, mert nem hülye, nyilván azonnal rájönne, hogy telefont akarunk neki adni. De nyilván fel fogom ajánlani neki a lehetőséget, mikor odaadjuk, hogy dönthet másképp is, viszont akkor max. 100.000 Ft-ért választhat androidosat, de ismerve őt, még annyiért sem kellene neki. Azt ő is tudja, hogy egyébként soha nem vennék ilyen drága telefont senkinek a családban. Csak ha már adott az alkalom és meg is érdemli, ráadásul szenved a jelenlegivel, így adja magát a dolog.
2020. dec. 5. 08:53
 13/24 anonim ***** válasza:
100%

Nekem 1-2 hét kellett, míg teljesen megszoktam.

Ha most egy 30 ezres telefonja van biztosan hatalmas minőségi ugrás lesz.

Azért remélem megbecsüli majd mert nem olcsó:)

Nekem a 6-os is hatalmas változás volt, igaz én azóta sem cseréltem le, csak a cég adott egy régi SE-t így azt használom.

Ha pénzben belefér, és értékelni is tudja, szerintem nem fogsz mellélőni vele.

2020. dec. 5. 08:53
 14/24 anonim ***** válasza:
100%

Bocsi a második részt nem olvastam el :)

Es igen, dolumentumokat képeket másolgatni az egy rémálom első pár alkalommal, bár nekem most is az:D

2020. dec. 5. 08:55
 15/24 A kérdező kommentje:

Mindenét nagyon megbecsüli és tudja, hogy egyébként nem telne rá nekünk és nem is várná el, de olyan jó időpontban nyertem(aznap értesítettek róla, mikor épp államvizsgázott), hogy én ezt egy jelnek vettem.

Köszi neked is!:-)

2020. dec. 5. 08:57
 16/24 A kérdező kommentje:
Mit értesz az alatt, hogy dokumentum, meg kép másolás?
2020. dec. 5. 08:59
 17/24 A kérdező kommentje:
Csak azért kérdem, mert ilyeneket a laptopján szokott csinálni.
2020. dec. 5. 09:14
 18/24 anonim ***** válasza:
79%
Azt megkérdezhetem, hogy hol nyertél iPhone 11-et?
2020. dec. 5. 11:21
 19/24 A kérdező kommentje:
A Vegeta játékán. De Az Axe-szal, a Signal-lal, a Lino-val, a Reál-lal, a Kalumba-val is lehet(ett) nyerni mostanában. Elég sok helyen ez a nyeremény mostanában.
2020. dec. 5. 11:46
 20/24 anonim ***** válasza:

A dokumentum vagy egyéb másolás, az az mikor pl:

- Egy telefonnal felvett videót/képet akarsz átrakni laptopra/számítógépre.

- Egy gépre letöltött könyvet/filmet akartsz áttenni a telefonra.

- A telefont adathordozásra is használod. (Pl nálunk a suliban pendrive híjján sokan telefonon vitték a bemutatni való ppt-t. Az USB kábellel átrakták a ppt-t a laptopra s kész.

2020. dec. 5. 12:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!