A vezeték nélküli töltők működnek?
iPhone 7 nem alkalmas vezetőknélküli töltésre, ahhoz hiába veszel... :(
Amúgy ha 'qi' szabványú a töltő akkor az működik iPhone-al.
Nekem pl Varta van.
i7-ben nincs vezetéknélküli tekercs, nem is lehetne a fém hátlapja miatt.
Max ilyen kiegészítőt tudnál venni, amit a tok alá raksz, de azok meg jellemzően lassan töltenek (5W körül), és elég kevés a hatékonysága.
Ez is csak egy újabb kábítás.
Jobb a vezetékes, hidd el.
nem értelek benneteket.
- nem jó a vezeték nélküli, mert lassú
- másik kérdésnél: nem jó a vezetékes, mert gyors és tönkreteszi az akksit
:DDDDDDDD
Én amikor irodában dolgoztam örültem a vezeték nélküli töltésnek. csak rádobtam a telefont amikor épp ott tartózkodtam és töltött valamennyit.
A lényeg, hogy este hazafelé nem 30%-on voltam hanem 80-90-en. biztonságban éreztem magam.
akkor is vacak ha reggel 4-kor veszem le a töltőről, 1 órát utazom miközben filmet nézek, aztán egész nap telefonálok vele, email, fotózás, stb. Ha a kocsival menni kell valahova akkor navi. is, kajaidőben szintén nyomkodom. Hazafelé szintén 1 óra filmnézés a vonaton.
ki szokott jönni 5-7 óra képernyőidő simán...
Nem mindenki 9-ko kezd...
sőt.
én általában 9-kor már Budapesten vagyok ha oda kell menni.
Szoktam is röhögni az irodista csajokon, hogy még akkor törölgeti a csipát a szeméből és csodálkozik hogy én Pécsről már ott vagyok :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!