Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Lehetséges, hogy egy magyar...

Lehetséges, hogy egy magyar cégen keresztül rendeltetek magamnak egy telefontokot? Többi lent!

Figyelt kérdés
Kijött egy új telefontok, amit mindennél jobban meg akarok venni, viszont mivel külföldi márka, csak PayPal-lal lehetne fizetni, az nekem meg sajnos nincs. A RhinoShield márkájú telefontokról van szó, néztem több oldalon, de az, amit akarok, nincs itt Magyarországon, viszont minél előbb (lehetőleg karácsony előtt) már szeretnék egyet magamnak. Az lehetséges, hogy mondjuk szólok egy online webshopnak, vagy mondjuk egy cégnek, ami/aki ilyenekkel foglalkozik (telefon tartozékok, stb.), hogy rendeljen külföldről? Előre is köszi a válaszokat! :)

2020. dec. 3. 16:57
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Örülök, hogy ezt sikerült megvitatnotok. Mellesleg, szerintetek miért írtam bele a kérdésbe, hogy nincs PayPal-om? Valszeg, ha annyira akartam volna, már régen csináltam. Nem akarok. Viszont köszönöm annak a talán egy darab válaszolónak, aki hasznos információval is szolgált.
2020. dec. 3. 18:12
 12/12 A kérdező kommentje:
Meg persze a többieknek is köszönöm, akik valamilyen hasznos tanáccsal elláttak.
2020. dec. 3. 18:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!