IPhone 4 vagy HTC Desire vagy HTC HD2 vagy Samsung Galaxy S?
Figyelt kérdés
Jelenleg iPhone 3G-t használok és le szeretném cserélni, mivel már eléggé lassú lett. Vagy ha más mobilt javasolnátok, annak is örülnék, de alapvetően e 4 telefon között vacilálok.2010. aug. 11. 19:06
11/16 bp1985 

válasza:

Figyu, iphone függetlenül kb 160.000ft, htc 130.000 Hidd el, nem azért cseréltem, mert unatkoztam, hanem mert jobban bejön a htc, mint az apple. Ennyi.
12/16 A kérdező kommentje:
A Desireben nekem a Sense felület tetszik nagyon. (Meg úgy az Android felülete is nagyon szép).
Az iPhone 4-nél viszont ott van az AppStore, ami azért elég sokat nyom a latba.
Meg szeretném kérdezni, hogy a Marketben milyen a "színvonala" az alkalmazásoknak. (Pl.: Nem csak annyiból áll az alkalmazás, hogy van egy kép ami mozog és annyi.)
2010. aug. 11. 20:28
13/16 bp1985 

válasza:

Én marketból nem sokat töltök, inkább összevissza keresgélek. Elég jó cuccok vannak a neten winmobile-ra is. Androidot nem ismerem, de azt mondják, hogy az is elég jó programok terén. Mondjuk sok baromság nincsen winmobile-ra, ami van ios-re. Ilyen söröntés, meg hasonlókra gondolok.
14/16 anonim 

válasza:

nincs valaminek eladó iPhone 3g vagy 3gs je??
ha van irj pm-t :)
15/16 anonim 

válasza:

Szerintem meg HTC Desire HD :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!