Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Egy 64gb-s iphone 11 meddig...

Egy 64gb-s iphone 11 meddig lesz elég?

Figyelt kérdés

Kb 1 hónapja vettem egy ilyen telefont, és nagyon sokat gondolkoztam, hogy milyen tárhelyet választjak. Előzőleg egy huawei p20 lite-ot használtam, és 2 év alatt a 64ből kb 45 gb-t használtam el, kb 5000 képem volt, ebből 500 videó, kb 200 zene, és egy pár alkalmazás még, és soha nem merült fel bennem, hogy vajon elég-e lesz nekem ez a tárhely. Emiatt döntöttem úgy, hogy az iphoneból is elég lesz nekem ennyi, mert ha a 128-asat veszem és nem használom ki soha, akkor nem érte meg rá az a plusz pénz. Na most, 1 hónap alatt az iphone-nál 64 gb-ból 26-ot használt el, alig van zene letöltve, kb 500 kép, amiből 50 videó, és az alkalmazások közül is alig van 10 db letöltve, de valamiért a face,snapchat és messenger is fél-fél gigát foglal. Folyamatosan frusztrál, hogy vajon nem tellik-e meg hamar a telefon, mert egyébként ezt 2-3 évre terveztem, és picit már így utólag bánom, hogy nem a nagyobbat vettem. Aki már jártasabb ilyen ügyben, ti mennyi idő alatt töltöttétek fel azt a 64 gbt? Milyen lehetőség van arra, hogy tárhelyet szabadítsak fel? A cloudon tudom, hogy vehetek tárhelyet, de azt majd csak akkor szeretném, ha szűkös lesz a tárhely.

Előre is köszi a válaszokat!

2020. dec. 1. 19:27
 1/2 anonim ***** válasza:

a messenger, ès a többi is csak nagyobb helyet fog foglalni, mert egyre több és jobb dolgokkjal fejkesztik...

A kép és a videó minősége és hosszúságától függ

2020. dec. 1. 20:18
 2/2 anonim ***** válasza:

volt elötte is telefonod

így tisztába kéne lenned h mekkora tárhely kell neked xd

2020. dec. 3. 19:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!