Pisti5356 kérdése:
Media Marktban láttam olcsó okostelefonokat, pl: Ilike, Myphone, Navon, Gigaset. Ezek mennyire megbízható telefonok?
Figyelt kérdés
Édesanyámnak kellene, Facebookozni, messengerezni, de videóhívásozni is, meg esetleg böngészni néha. Kb ennyiben ki is merülne a használata. Emiatt felesleges egy százezres telefon, de ezek a típusok megbízhatóak?2020. nov. 30. 16:22
11/20 anonim válasza:
10:
Bármikor te is tudnál csinálni olyan telefonmárkat, mint a Navon. Egy kínai gyárból rendelsz 100 darab telefont, úgy hogy tegyék rá azt a címkét, hogy mondjuk Kutyafas.za, és akkor van egy Kutyafas.za márkad, amit eladsz a webshopodban.
12/20 anonim válasza:
Úgy értettem hogy Magyar tervezésű szar, Kínai hulladékból.
13/20 anonim válasza:
Szerintem nem terveztek rajta semmit, ugynaz az egyen kínai s.zar.
15/20 Maya Bunnyheart válasza:
Én is csak azt tudom írni mint a többiek ne vegyél noname telefont. Nekem is volt olcsó szar telefonom egy iHunt Like Hi5, 1 évet bírt, az akkumulátora elkezdett felpúposodni és nem sok kellett ahhoz hogy kinyomja a kijelzőt.
16/20 anonim válasza:
A Gigaset elmegy. A tobbi hulladek. 40k alatt Alcatel. Pl az 1s 2020 kivalo telefon. Nekem van, es szeretem hasznalni. De az Alcatel 1B i elmegy.
17/20 anonim válasza:
Ezek közül, talán a Gigaset et ajánlom. A többi sajnos kevesebb eséllyel lesz jó. Vagy laggolni fog, vagy az akksi lesz rossz.
18/20 anonim válasza:
A Navon, egy árcimkézett kínai telefon. Nem tudom melyik kínai márka. A "Román" az pedig átcimkézett kínai Gionee.
19/20 anonim válasza:
Bocsi, nem románt, hanem Allwiew-et akartam írni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!