Telefonválasztás előtt állok, ajánlatok? (bővebben lent)
Figyelt kérdés
Az árkategória legyen 80000-120000 Ft körül, android operációs rendszerrel, ujjlenyomat-olvasóval.2020. nov. 28. 21:05
1/12 anonim válasza:
Ujjlenyomat olvasó ma már kb. mindegyiken van! :D Amúgy szerintem a Xiaomi Poco X3 NFC összeségében az egyik legjobb ebben a kategóriában!
2/12 A kérdező kommentje:
A biztonság kedvéért beleírtam. 🙂
2020. nov. 28. 21:45
3/12 anonim válasza:
Xiaomi Poco X3 NFC vagy Huawei Nova 5T
4/12 A kérdező kommentje:
Huawei nova 5t-t kicsit gyengének találom, eddig a samsung galaxy a71 és a xiaomi poco x3 között vacilálok. A71-ről vélemény?
2020. nov. 28. 21:51
5/12 anonim válasza:
A Samsungok a teljesítményükhöz képest túlárazottak.
A fentebb említett Xiaomi és a Huawei is jobb ár-érték arányban.
6/12 A kérdező kommentje:
Tudom, csak a samsungban van egy ilyen időzített fel-le hangosítás beépítve, ami nekem nagon fontos, mert mindig elfelejtem felhangosítani a telefonomat. De ha valaki tud ilyen alkalmazást akkor jobban elgondolkozok a xiaomin.
2020. nov. 28. 21:58
7/12 A kérdező kommentje:
Úgy értem, hogy be lehet állítani hogy pl ettől eddig némítva legyen utána pedig hangosítva aztán pl este megint némítva
2020. nov. 28. 21:59
8/12 anonim válasza:
Ilyet szerintem minden telefon tud.
9/12 A kérdező kommentje:
Huawei matr 10 lite-om van jelenleg és eddig nem találtam meg, pedig mindent átnéztem
2020. nov. 28. 22:03
10/12 A kérdező kommentje:
De ha ezt figyelmen kívül hagyjuk, még mindig nem tudok dönteni, mert mindkettő másban jó.
Samsung: kamera, ram
Xiaomi: processzor, képfrissítési frekvencia, akkumulátor, cseppállöság, porállóság
2020. nov. 28. 22:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!