Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Hogy kell beállítani /VODAFONE...

Hogy kell beállítani /VODAFONE / Sagem 540 -es telefonon a gyorshívó gombokat? Sehol sem találom. SOS!

Figyelt kérdés
2010. aug. 11. 13:05
 1/4 anonim ***** válasza:
Használati utasításban nézted?
2010. aug. 11. 14:18
 2/4 A kérdező kommentje:

Hogyne néztem volna. Az volt az első!!! Ezt írja:

1-es gomb a hangposta; 2-9 gombok hosszan tartó benyomásakor megjelenik a megnyomott gombon lévő betűknek megfelelő partnerek névsora.

Valóban megjelennek de nékem nem ezek kellenek hanem akit én teszek arra a nyomó gombra. Automatikusan össze-vissza telefonszámokat rakott /és nem ám úgy, hogy a telefonkönyvben az 1 - 9 helyen állókat/ be és nem tudom beállítani, hogy az legyen ott amit én szeretnék. A kézikönyv pedig nem ír róla semmi többet.

2010. aug. 12. 08:30
 3/4 anonim ***** válasza:
Nyomd be szerintem az eggyest,és állíts be hozzá a kívánt névjegyzéket! És így sorjában..
2010. aug. 12. 12:25
 4/4 A kérdező kommentje:

A másik telefonomon ez így is működik, egyszerűen, gyorsan, érthető módon.

A kérdéses telefonon pedig az egész menüben nem találok semmit ami arra utalna, hogy ott lehet beállítani. Nevekhez csengőhangot, képet tenni , minden ok. de a gyorshívó lista kifogott rajtam.

Az 1 -es gomb a szolgáltató által beállított hangpostáé.

Az általad javasolt alapján/ amit már végig játszottam sokszor/ ez a kép fogad a telefonon.

2-9 gomb – van egy név és tel.szám

Opciók: hívás,

névjegy módosítás / ezt a névjegyet tudom

módosítani, emailcímet beírni stb./

üzenet küldése /ennek/

küldés módja /üzenet, email/

küld.Bluetooth-al /kijelölt, minden, összes/

exportálás /kijelölt , minden, összes

tel.új névjegy

saját szám

memória /telefon, sim /

töröl /kijelölt, összes, mind /

beáll. Névkártyának

névjegykártya / kártya szerk.,

kártya megtekint,küldés /üzenet email /

listához ad

listák

beállítások

Egyik sem a gyorshívás beállításával kapcsolatos. :((

Jó tanácsként másoknak: /Vodafone/SAGEM 540 -et NE!!!!

Más ötlet?

2010. aug. 12. 20:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!