Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Emberek többsége miért Samsung...

Emberek többsége miért Samsungot telefont vesz? Ennyire buták emberek többsége?

Figyelt kérdés
2020. nov. 26. 10:40
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
77%
Nnnna már a gyakori sem a régi... mindig csak ájfón fikázós kérdések szoktak lenni. Ekkora a baj az országban, hogy már a samut is ekézni kell? :D
2020. nov. 26. 11:16
 12/20 anonim ***** válasza:
38%
Mindig is ilyen volt.
2020. nov. 26. 11:16
 13/20 Morzsi007 ***** válasza:
100%
Ezen én is csodálkoztam, hogy iphone helyett Samsung szerepel a kérdésben. Sokan meglepődtek. Most nem azon vitatkoznak, hogy ios vs android, hanem samsung vs olcsó android. Az eszem megáll. Mindenki meg akarja magyarázni ez hülye, az hülye akinek ilyen telefonja van meg olyan. Mi lenne, ha mindenki örülne annak, amije van és csak használná szépen, ne mással foglalkozzon. Tisztelet a kivételnek. Azért egy 50-10000-ft-os telefont nem kell hasonlítani egy 400 000 ft-oshoz mindegy milyen brand. Nem ér annyival többet, de nem is lehet egy lapon említeni egymással.
2020. nov. 26. 11:30
 14/20 anonim ***** válasza:
51%

Pontosan tudtam, mire van szükségem, ezért vettem tavaly októberben egy A50-et. Drágább volt, mint az előtte használt kínai telefonjaim bármelyike, de annyival nem, mint amennyivel megbízhatóbban működik. Nem hibátlan nyilván ez sem, de még így is ég és föld a különbség. A családban is Samsung-ok vannak (azok is csak A-szériások), több éve megbízhatóan teszik a dolgukat, szóval, nem volt véletlen a márkaválasztás sem. Nem azért vettem, mert a legtöbben ezt a márkát választják, hanem, mert jó tapasztalataim voltak róla. Aki más márkát preferál, ő dolga, de nem tudom miért kell a telefonja alapján megítélni a másikat!

2020. nov. 26. 12:13
 15/20 anonim ***** válasza:
65%

Miért foglalkozol vele?

Ez az emberek magánügye!

2020. nov. 26. 12:42
 16/20 anonim ***** válasza:
51%

#14: Nekem az első okostelefonom (még 2010-ben) egy Samsung volt. 2 év után teljesen tönkrement az akku benne és be is lassult.

Azóta többféle márka volt, de Samsung nem. A mostaniak viszont elég jók, mind kinézetre, mind menüre, szóval ha a mostani Huawei megadja magát, akkor Samsung lesz, bár a sok előre telepített törölhetetlen app továbbra sem tetszik.

Azt megtanultam én is, hogy nem éri meg a 30-40 ezres olcsó kategória, mert csak a baj van velük. De 100 ezer fölé sem érdemes menni, mert nem nyújtanak annyival többet, amennyivel drágábbak.

2020. nov. 26. 12:51
 17/20 anonim ***** válasza:
100%

Egyrészt az emberek többsége nem Samsungot vesz, mivel a Samsung piaci részesedése globálisan 20-22% között mozog, tehát majdne. 80% nem Samsungot, hanen más markájú telefont vesz. Huawei, Xiaomi és Apple is stabilan 10-10% felett vannak, ennyi erővel ezeket is kérdezhetnéd.

Masrészt miért lennének buták, mert nem az általad preferált márkát választják? Mondom ezt úgy, hogy én meg a Xiaomit preferálom.

2020. nov. 26. 13:21
 18/20 anonim ***** válasza:
100%

Én csak ennyit fűzök az egészhez: [link]

"Hú! Te iPhone-t vettél, akkor biztos birka vagy..."

"Igen? Xiaomi telefonod van? Miért nem inkább Samsungot vettél?!"

"Ilyen helyzetben ki vesz most Huawei-t?!"

És a te kérdésed is ide sorolható azzal a hanglejtéssel, ahogy Laci a videóban felsorolta ezeket a baromságokat, idézve a hozzád hasonló hülye egyénektől. :D

2020. nov. 26. 16:25
 19/20 anonim válasza:

Mert a Samsung mindenki igényéré gyárt telefont.

Azt viszont el kell ismerni, hogy az Európai változatok többsége exinos processzorral van szerelve ami sokkal gyengébb minden más nagyobb gyártónál.

2020. nov. 28. 21:32
 20/20 anonim ***** válasza:
#19-es, nem éppen! Bár technológiában a Qualcomm verhetetlen, de az Exynos is dobogós a Kirin-nel együtt, kissé nehéz megmondani, hogy melyik a jobb! A MediaTek az, amelyik gyengébb minden más nagyobb gyártónál!
2020. nov. 28. 21:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!