Emberek többsége miért Samsungot telefont vesz? Ennyire buták emberek többsége?
Pontosan tudtam, mire van szükségem, ezért vettem tavaly októberben egy A50-et. Drágább volt, mint az előtte használt kínai telefonjaim bármelyike, de annyival nem, mint amennyivel megbízhatóbban működik. Nem hibátlan nyilván ez sem, de még így is ég és föld a különbség. A családban is Samsung-ok vannak (azok is csak A-szériások), több éve megbízhatóan teszik a dolgukat, szóval, nem volt véletlen a márkaválasztás sem. Nem azért vettem, mert a legtöbben ezt a márkát választják, hanem, mert jó tapasztalataim voltak róla. Aki más márkát preferál, ő dolga, de nem tudom miért kell a telefonja alapján megítélni a másikat!
Miért foglalkozol vele?
Ez az emberek magánügye!
#14: Nekem az első okostelefonom (még 2010-ben) egy Samsung volt. 2 év után teljesen tönkrement az akku benne és be is lassult.
Azóta többféle márka volt, de Samsung nem. A mostaniak viszont elég jók, mind kinézetre, mind menüre, szóval ha a mostani Huawei megadja magát, akkor Samsung lesz, bár a sok előre telepített törölhetetlen app továbbra sem tetszik.
Azt megtanultam én is, hogy nem éri meg a 30-40 ezres olcsó kategória, mert csak a baj van velük. De 100 ezer fölé sem érdemes menni, mert nem nyújtanak annyival többet, amennyivel drágábbak.
Egyrészt az emberek többsége nem Samsungot vesz, mivel a Samsung piaci részesedése globálisan 20-22% között mozog, tehát majdne. 80% nem Samsungot, hanen más markájú telefont vesz. Huawei, Xiaomi és Apple is stabilan 10-10% felett vannak, ennyi erővel ezeket is kérdezhetnéd.
Masrészt miért lennének buták, mert nem az általad preferált márkát választják? Mondom ezt úgy, hogy én meg a Xiaomit preferálom.
Én csak ennyit fűzök az egészhez: [link]
"Hú! Te iPhone-t vettél, akkor biztos birka vagy..."
"Igen? Xiaomi telefonod van? Miért nem inkább Samsungot vettél?!"
"Ilyen helyzetben ki vesz most Huawei-t?!"
És a te kérdésed is ide sorolható azzal a hanglejtéssel, ahogy Laci a videóban felsorolta ezeket a baromságokat, idézve a hozzád hasonló hülye egyénektől. :D
Mert a Samsung mindenki igényéré gyárt telefont.
Azt viszont el kell ismerni, hogy az Európai változatok többsége exinos processzorral van szerelve ami sokkal gyengébb minden más nagyobb gyártónál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!