Mit tudok tenni, ha valaki folyton visszahívó sms-t küld, és ha visszahívom nem veszi fel / nem szól bele?
Figyelt kérdés
2010. aug. 11. 11:52
2/11 anonim válasza:
tiltasd le a vissza hívó sms szolgáltatást.Igaz akkor te se tudsz ilyet küldeni de neked se fogna ilyet küldeni...
3/11 anonim válasza:
semmit, küldj egy smst, hogy nem fogod visszahívni
4/11 anonim válasza:
Én vissza sem hívnám semmiképpen sem, akár beleszólna, akár nem. Ugyanis nekem is pénzbe kerül a telefonálás, ahogy bárkinek. Aki akar velem beszélni, hívjon fel. Én is ugyanígy: ha akarok beszélni valakivel, felhívom és nem hivatom vissza magamat....
6/11 anonim válasza:
Én sem hívnám vissza...ha akar vmit, akkor hívjon fel, ne szórakozzon..:-(
7/11 A kérdező kommentje:
Azt hittem egy ismerősöm az, de nem. Kicsit unalmas, hogy napi 20-30-at is képes küldeni.
2010. aug. 11. 12:25
8/11 anonim válasza:
aha.. és 20- 30- szor azt hiszed, hogy egy ismerősöd?
nem vagy te kicsit egyszerű?
9/11 anonim válasza:
Netes tudakozón nem tudod megnézni a számot? Hátha nem titkos, és kiírja, kinek van ennyi ideje szórakozni...
10/11 anonim válasza:
azon kívül h nm hívod vissza semmit,talán egy nap majd anynit küld h többet nem küldhet soha! meg megpróbálhatosd lekérni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!