Iphone SE 2020 vélemények, nektek hogy működik? Illetve tippek, hogy hogyan óvjam meg?
Szóval, ne is kezdjék az Android pártiak, hogy "180.000 ft OLYAN CSÚCS ANDROID xy pro max s 51-et lehetne venni, miért kell neked az Iphone?", kérlek, ez már lejárt téma.
Szóval már megvan a Karácsonyi ajándékom, viszont még ugye egy hónapig nem használhatom :DD Egy fehér, Iphone SE 2020, 128 gb-os számomra csúcsmodell telefon. Már ezelőtt is volt egy Iphone 6-om, azzal szerettem meg ezt az egész rendszert.
Viszont arra nemigen figyeltem oda, és gyorsan tönkrement, így nyolc hónap várakozás után végre megkaptam a várva várt telefonom. (megjegyzés: ez az első vadonatúj Iphonem, a 6-ost, 2019 novemberében kaptam ajándékba).
Szeretném, ha 4-5 évig használható, gyors maradna, és az akkumlátort is szeretném megóvni, nó meg mindenféle vírustól a telefont.
Így szeretnék tippeket, first settings (azaz első dolgok, amint megkaptam) dolgokban tanácsokat, illetve a hatékony használathoz szükséges információkat kérni tőletek.
Más felhasználok, azaz Androidosok is írhatnak, hogy ők hogyan óvják meg a telefonjaikat, de legfőképp az Iphonos réteget céloznám meg.
Továbbá meg ez KÜLÖN A SE 2ND. Gen felhasználóktól: Nektek bevállt, hogy tetszik? Pro-Contra érvek? :DD
Egyébként Social Média, tanuláshoz kell, még jómagam is iskolás vagyok, így érthető okokból nem a meghajtójára, vagyis az ilyen "tech rétegű"dolgokra vagyok elsősorban kíváncsi, viszont hogyha magyarázatokhoz mondjuk a benne lévő Chipet, hardvert is kifejtenétek, akkor egy kicsit a labilis réteg szavaival is egészítsétek ki ezeket a kifejezéseket!
Nagyon szépen köszönöm a segítséget! Mindenkit pontozok, vagyis menni fog a zöld kéz! :))
Tok + kijelzővédő üveg. Ennyi védelem elég rá, vírusirtó fölösleges (androidra is).
Facebookozni ugyanúgy kell rajta, mint a 6-oson, nem tudom, mit értesz hatékony használat alatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!