Xiaomi redmi 8 telefonom van, szinte egyik pillanatról a másikra nem volt jó a Wifi. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Szóval a Brawl Stars nevű játèkkal játszottam, ès egyik pillanatban még jó volt a Wifi, aztán már nem. De csak ennèl az egy appnál, másnál működik. A barátom telefonján működik. Más Wifin is van hasonló probléma. Mobilnetről viszont jól megy. Fogalmam sincs, mitől van ez, nem állítottam át semmit, ez már hónapok óta így van.2020. nov. 22. 16:00
1/4 anonim válasza:
Kiabálj rá a szomszédokra hogy amikor te játszani akarsz ne használjanak wifit azon csatornán amin te is vagy. Anyádnak is mondd meg hogy ne a mikrosütőben készítse a vacsorát... :-P
2/4 anonim válasza:
Nekem Xiaomi Black Shark 2őm van és teljesen jól megy rajta,viszont én mobilnetről játszok. Valószínűleg a wifitek túl lassú hozzá ezzel sajnos nem lehet mit tenni,ilyenkor esetleg próbáld meg a játékot újraindítani.
3/4 A kérdező kommentje:
Már próbáltam újra telepíteni a játèkot, ès nem használt. Lehetetlen, hogy a wifivel legyen a baj, a barátomnak működik, ráadásul apám hipergyors ès erős wifije se jó.
2020. dec. 3. 15:58
4/4 anonim válasza:
2. Vagyok
Akkor lehet hogy a telefonnak rossz a wi-fi chipje? Vagy levan árnyékolva az antennája?
Vagy ha ennyire durván csak a BS nem jó akkor tényleg nem értem...esetleg tölts le valami szintén nagyon netigényes játékot és nézd meg az hogy megy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!