Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Hogyan lehet Xiaomi Redmi 7...

Hogyan lehet Xiaomi Redmi 7 telcsivel képernyőfotót (képernyőn látható akármi lefotózása) készíteni?

Figyelt kérdés
2020. nov. 19. 17:01
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Hangerő le + bekapcsológombot nyomd egyszerre.

De biztos van más módja is.

2020. nov. 19. 17:13
 2/11 anonim ***** válasza:

Beállítás kérdése.

Nálam a (jobb alsó) visszagomb hosszabb nyomásával lefotózza a képernyőt és beteszi a fotók közé.

2020. nov. 19. 17:14
 3/11 A kérdező kommentje:
Nagyon köszi, kipróbálom mindegyiket.
2020. nov. 19. 17:30
 4/11 A kérdező kommentje:
Hát, az enyém akkor exponál, ha a hangerő és ki/be kapcsoló gombot együtt nyomom....majd a ki/be kapcsolót ismét megnyomom - na akkor exponál. Viszont, nem találom sehol a fotót. Hol keressem?
2020. nov. 19. 17:41
 5/11 anonim ***** válasza:

Kivétel nélkül minden Androidos telefonon ugyanúgy van a képernyőkép: hangerő le + a ki/be kapcsoló gomb együttes nyomása! De a hangerő gombot ne csak úgy simán középen nyomd, hanem LE !

Illetve ezen felül nem minden gyártó, de némelyik pluszban megcsinálja kényelmesebben is, hogy tesz képernyőkép-ikont az értesítési sávba, nem tudom, hogy a Xiaominál van-e ilyen? !

A Fájlokban a Képeken belül a Screenshots album tartalmazza a képernyőképeket!

2020. nov. 19. 18:09
 6/11 A kérdező kommentje:
Köszi!! A screenshotsban nem találtam. De, nem is biztos, hogy exponált akkor, ahogy fentebb leírtam. Mert, elég gyakran ad olyan hangot a telcsi kikapcsoláskor, mint amikor exponál. Gyakran, de nem mindig. Van, amikor hang nélkül kapcsolom ki, de jellemzően nem. Mi lehet a "megfejtés"?
2020. nov. 19. 21:57
 7/11 anonim ***** válasza:
25%

[link]

Szívesen.

:)

2020. nov. 20. 17:32
 8/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm a linket...még ezzel se ment nekem egyből (talán, ha negyedszerre sikerült)...kiderült (számomra), hogy teljesen egyszerre kell nyomni a 2 gombot....én pedig úgy próbálkoztam sokszor és sokáig, hogy először a halkítót nyomtam, kis késéssel nyomtam rá a kikapcs gombot.

És, az egyértelműsítette a manőver sikerét, hogy le van írva, hogy, ha sikerül a próbálkozás, akkor egy kis kép jelenik meg a képernyőn. Most volt ilyen először, és tényleg a fotók között meg is találtam. Ezer köszönet!!

2020. nov. 20. 21:27
 9/11 anonim ***** válasza:

Szívesen!

Ha Miui 11 vagy 12 fut rajta, akkor be tudod állítani, hogy pl. csak a jobb alsó (vissza) gombot kelljen megnyomni.

2020. nov. 21. 11:00
 10/11 A kérdező kommentje:
Valszeg miui fut rajta (onnan gondolom, hogy valahol a telcsin láttam ezt a szót/nevet), hogy hányas, azt nem tudom. Köszi a bizalmat, hogy be tudom állítani....jó esetben tollbamondás után igen. De, most már, hogy egyféle képpen tudom 'öröm bódottá'...-és rájöttem arra is, hogy nem kell akrobatisztikus teshelyzetet felvennem az exponáláshoz, mert 1 db ujjammal is tudom nyomni egyszerre a 2 gombot (nagy felfedezés ez nekem), és 'bódottá'. Köszi, még egysze is mindenkinek!!
2020. nov. 21. 11:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!