Hogyan lehet Xiaomi Redmi 7 telcsivel képernyőfotót (képernyőn látható akármi lefotózása) készíteni?
Hangerő le + bekapcsológombot nyomd egyszerre.
De biztos van más módja is.
Beállítás kérdése.
Nálam a (jobb alsó) visszagomb hosszabb nyomásával lefotózza a képernyőt és beteszi a fotók közé.
Kivétel nélkül minden Androidos telefonon ugyanúgy van a képernyőkép: hangerő le + a ki/be kapcsoló gomb együttes nyomása! De a hangerő gombot ne csak úgy simán középen nyomd, hanem LE !
Illetve ezen felül nem minden gyártó, de némelyik pluszban megcsinálja kényelmesebben is, hogy tesz képernyőkép-ikont az értesítési sávba, nem tudom, hogy a Xiaominál van-e ilyen? !
A Fájlokban a Képeken belül a Screenshots album tartalmazza a képernyőképeket!
Köszönöm a linket...még ezzel se ment nekem egyből (talán, ha negyedszerre sikerült)...kiderült (számomra), hogy teljesen egyszerre kell nyomni a 2 gombot....én pedig úgy próbálkoztam sokszor és sokáig, hogy először a halkítót nyomtam, kis késéssel nyomtam rá a kikapcs gombot.
És, az egyértelműsítette a manőver sikerét, hogy le van írva, hogy, ha sikerül a próbálkozás, akkor egy kis kép jelenik meg a képernyőn. Most volt ilyen először, és tényleg a fotók között meg is találtam. Ezer köszönet!!
Szívesen!
Ha Miui 11 vagy 12 fut rajta, akkor be tudod állítani, hogy pl. csak a jobb alsó (vissza) gombot kelljen megnyomni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!